Iranian Agriculture News Agency

70 درصد انگور تاکستان‌های شیروان به کشمش تبدیل شد

مدیر جهاد کشاورزی شیروان گفت:۷۰ درصد انگور تاکستانهای شیروان به کشمش تبدیل شده و به دیگر استان ها ارسال می شود و ۳۰ درصد نیز به صورت تازه خوری به فروش می‌رسد.

70 درصد انگور تاکستان‌های شیروان به کشمش تبدیل شد

به گزارش خبرنگار ایانادر استان خراسان شمالی، مهران حیاتی با اشاره به افزایش سطح زیر کشت محصولات باغی این شهرستان اظهار داشت: سطح زیر کشت محصولات باغی این شهرستان که در سال گذشته هفت هزار و ۳۶۰ هکتار بود،  امسال به هفت هزار و ۴۴۱ هکتار رسید.

وی خاطرنشان کرد: تولید محصولات باغی این شهرستان، امسال به دلیل خسارات حوادث طبیعی در مقایسه با پارسال ۵۰ درصد کاهش داشته است.

وی بیشترین گونه باغی شیروان را با ۲ هزار و ۸۹۴ هکتار مربوط به محصول انگور عنوان کرد و گفت: این محصول در سال های گذشته عملکردی حدود ۱۲ تن در هکتار داشت که امسال به دلیل بارش تگرگ و باران در زمان برداشت محصول، به ۶ تن در هکتار کاهش یافت.

مدیر جهاد کشاورزی شیروان گفت: سطح باغ های هسته دار شامل آلو، هلو و غیره نیز ۵۳۱ هکتار است که با توجه به کاهش ۵۰ درصدی تولید آن نسبت به سال های گذشته، اکنون عملکرد تولید در هر هکتار به سه تن رسیده است.

حیاتی افزود: اینک یک واحد سردخانه‌ با ظرفیت ذخیره ۴۰۰ تن انواع محصولات کشاورزی در این شهرستان فعال است.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید