Iranian Agriculture News Agency

کشاورزان خراسان شمالی از اسید آمینه برای جلوگیری از سرمازدگی محصولات استفاده کنند

مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: با توجه به سرمای زودرس پاییزه، کشاورزان باید از محلول اسید آمینه برای مقاوم کردن محصولات خود نسبت به سرما استفاده کنند.

کشاورزان خراسان شمالی از اسید آمینه برای جلوگیری از سرمازدگی محصولات استفاده کنند

به گزارش خبرنگار ایانا در استان خراسان شمالی، محمد نقی کاظمیان گفت: ذرت علوفه ای کشت شده در استان باید به مرحله زایش و تولید ذرت رسیده باشد تا محصول صرفه اقتصادی و به مرحله برداشت برسد.

وی افزود: کشاورزان باید هم اکنون از اسید آمینه در این مزارع استفاده کنند تا گیاه را نسبت به سرما مقاوم کنند تا بعد از مهیا شدن شرایط آن را برداشت کنند در غیر اینصورت محصول دچار سرمازدگی و خسارت خواهد شد.

 

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید