راه اندازی خط تولید کنسانتره نیاز اساسی انگور خراسانشمالی
مدیرصنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: در حال حاضر یکی از صنایع فرآوری که باید به صورت ضروری در استان ایجاد شود، خط تولید کنستانتره انواع میوه بخصوص برای محصول انگور است.
به گزارش خبرنگار ایانا در استان خراسان شمالی، سیدعباس آقامیری اظهارکرد: به طور میانگین میزان تولید انگور در این استان 110 تا 170 هزار تن است که مقداری از این محصول به علت نبود واحدهای فرآوری از استان خارج می شود.
وی افزود: البته بخشی از انگور تولیدی در استان تازه خوری و یک نوع از آن که معروف به کشمشی است تبدیل به کشمش می شود.
آقامیری ادامه داد: انگور نوع کلاهداری که حدود 40 درصد از محصول تولیدی انگور را به خود اختصاص داده است از جمله محصولی بوده که به دلیل پوست ضخیم قابلیت تبدیل شدن به کشمش را ندارد و باید خطوط مناست فرآوری برای آن ایجاد شود.
وی خاطرنشان کرد: متاسفانه تاکنون مطالعات خاصی که چه خطوط فرآوری برای انگور کلاهداری می توان در استان ایجاد کرد، انجام نشده است.
این مقام مسئول تصریح کرد: در حال حاضر از انگور کلاهداری، کنسانتره و سرکه تولید می کنند.
وی در ارتباط با انبار و سردخانه های مورد نیاز برای ذخیره سازی انگور در استان نیز بیان کرد: در حال حاضر ظرفیت اسمی سردخانههای استان حدود 32 هزارتن است.
دیدگاه تان را بنویسید