تنها ۵۸ درصد دان مرغداران خراسان شمالی، یارانهای دریافت شد
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی خراسان شمالی گفت: یکی از علتهای افزایش قیمت گوشت مرغ، افزایش هزینههای تولید است، در این استان مرغداران تنها ۵۸ درصد از دان مورد نیاز را، یارانهای دریافت کرده و مابقی را از بازار آزاد خریداری کردند.
به گزارش خبرنگار ایانا در استان خراسا شمالی، محمد محمدزاده گفت: دان مورد نیاز مرغداران، با تاخیر به دست می رسد و این تولیدکنندگان به موقع آن را دریافت نکرده اند.
وی، کاهش جوجه ریزی در سالن های مرغداری را عامل دیگر افزایش قیمت گوشت مرغ عنوان کرد و افزود: اردیبهشت ماه امسال، میزان جوجه ریزی در سالن های مرغداری استان نسبت به مدت مشابه پارسال، ۴۵ درصد کاهش داشته است، و به همین علت، میزان تولید کاهش دارد.
وی افزود: اردیبهشت ماه امسال ۶۳۶ هزار و ۲۰۰ قطعه جوجه ریزی در سالن های مرغداری استان انجام شده است این رقم در مدت مشابه پارسال، یک میلیون و ۱۵۰ هزار قطعه جوجه ریزی بود.
مهندس محمدزاده گفت: در خردادماه امسال، یک میلیون و ۸۹ هزار قطعه جوجه ریزی در سالن های مرغداری استان انجام شده که این رقم در مدت مشابه پارسال، ۶۶۳ هزار قعطه گزارش شده است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی خراسان شمالی افزود: پیش بینی می شود قیمت گوشت مرغ در ماه آتی، تعدیل شود.
وی با اشاره به افزایش قیمت نهاده های مورد نیاز مرغداران خاطرنشان کرد: البته جوجه ریزی ها در این دوره، با قیمت های جدید بازار، انجام شده است و بخشی از نیاز نهاده ها، از بازار آزاد تامین شده است، بر این اساس، هزینه تمام شده تولید بالاتر است اما در مجموع، با افزایش میزان تولید، قیمت گوشت مرغ، تعدیل خواهد شد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی خراسان شمالی اظهار کرد: قیمت مصوب سویا به ازای هر کیلوگرم ۲۷ هزار ریال و قیمت ذرت ۱۵ هزار ریال است اما این قیمت ها در بازار آزاد، بسیار بیش از این است.
دیدگاه تان را بنویسید