تولید گوشت مرغ در مانه و سملقان ۳۰ درصد افزایش یافت
مدیر جهادکشاورزی مانه و سملقان گفت: ظرفیت تولید گوشت مرغ با راهاندازی یک واحد تولیدی سالانه به میزان ۳۰ درصد در این شهرستان ۱۱۰ هزار نفری خراسان شمالی افزایش یافت.
به گزارش خبرنگار ایانا در استان خراسان شمالی، هادی قهرمانیان گفت: با پیگیری های انجام شده یکی از مرغ داری های غیرفعال این شهرستان با ظرفیت ۳۰ تن در هر دوره فعال شد.
وی افزود: با راهاندازی مجدد این واحد تولیدی مجموع ظرفیت تولید گوشت مرغ شهرستان سالانه به میزان ۲۷۰ تن افزایش یافت.
مدیر جهادکشاورزی مانه و سملقان همچنین گفت: تولید گوشت قرمز در این شهرستان در سال ۹۸ به بیش از سه هزار تن رسید.
قهرمانیان افزود: این شهرستان با داشتن ۴۱۶ هزار و ۶۰۰ راس دام سبک و هفت هزارو ۵۰۰ راس دام سنگین سهم عمده ای در تولید گوشت استان دارد.
وی همچنین گفت: در فروردین ماه امسال تعداد ۳۲۵ نفر شتر موجود در این شهرستان پلاک کوبی و در سامانه هویت گذاری و اصلاح نژاد کشور ثبت شد و ۱۷۰ نفر شتر دیگر نیز تا پایان امسال پلاک کوبی می شوند.
دیدگاه تان را بنویسید