در 9 ماهه نخست سال جاری:
11500 تن گوشت سفید در واحدهای صنعتی پرورش طیور در خراسان شمالی تولید شد
مدیر امور طیور، زنبورعسل و پرورش کرم ابریشم سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: در 9 ماهه نخست سال جاری11500تن گوشت سفید در واحدهای پرورش مرغ صنعتی در این استان تولید و روانه بازار مصرف شد.
به گزارش خبرنگار ایانا در اتان خراسان شمالی، مدیر امور طیور، زنبورعسل و پرورش کرم ابریشم سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: در 9 ماهه نخست سال جاری11500تن گوشت سفید در واحدهای پرورش مرغ صنعتی در این استان تولید و روانه بازار مصرف شد.
مهدی شکاری افزود: این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته20 رشد داشته است.
وی گفت: میزان جوجهریزی از ابتدای سال تاکنون 7,148,328 قطعه بوده که از این تعداد 11500تن گوشت مرغ تولید شد.
شکاری خاطرنشان کرد: در حال حاضر 99واحد تولیدی مرغ به صورت صنعتی در استان خراسان شمالی وجود داردکه از این تعداد 85 واحد فعال و14 واحد مرغداری نیز بنا به دلایل مختلف از جمله فرسوده بودن واحد، بدهکاری به بانک و ... غیرفعال است.
وی اظهار کرد: بیشترین سهم جوجهریزی در مدت مذکور در سطح استان مربوط به شهرستان شیروان با 4,752,838 میلیون قطعه و تولید 7633 تن گوشت مرغ و کمترین جوجهریزی مربوط به شهرستان فاروج با 140,760 قطعه و تولید 226تن گوشت مرغ در مرغداریهای صنعتی است.
وی خاطر نشان شد: شهرستان رازوجرگلان نیز در حال حاضر فاقد واحد پرورش طیور صنعتی است.
شکاری با اشاره به تولید سالانه 16400 تن گوشت مرغ در استان اظهار کرد: خراسان شمالی جز استانهایی است که بخشی از نیاز مصرفی استان را از استانهای همجوار تامین میکند.
دیدگاه تان را بنویسید