اجرای پروژه ارتقای امنیت غذایی در خراسان رضوی
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی مهمترین فعالیت های انجام شده در پروژه ارتقای امنیت غذایی دراین استان را تشریح کرد .
به گزارش خبرنگار ایانا در خراسان رضوی، غلامحسین ساربان در این خصوص اظهار داشت پروژه ارتقای امنیت غذایی در سطح 13 هزار و 374 هکتار گندم ، جو، نخود و گیاهان علوفه ای در 13 شهرستان استان اجرا شده است.
وی افزود: این شهرستانها شامل درگز، قوچان ، چناران ، مشهد ، تربت حیدریه ، نیشابور ، سرخس ، فریمان ، صالح اباد ، کلات ، خوشاب ، فیروزه و طرقبه شاندیز ، در خراسان رضوی می باشند.
وی ادامه داد: سطوح محصولات در پروژه ارتقای امنیت غذایی شامل گندم در سطح 9 هزارو47 هکتار، جودرسطح 3 هزارو 928 هکتار ، حبوبات در سطح 308 هکتار و گیاهان علوفه ای در سطح 91 هکتار بوده است.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: از سطوح یاد شده کشت مکانیزه در سطح 9 هزارو 931 هکتار بوده که یکهزارو 863 هکتار کشت مستقیم و 8 هزارو 68 هکتار با عمیقکار ، کشت شده است.
غلامحسین ساربان بیان کرد: تعداد بهره برداران تحت پوشش در پروژه ارتقای امنیت غذایی در خراسان رضوی تاکنون 1 هزارو 225 نفر بوده ودر این راستا 30کلاس آموزشی برای 491نفر از کشاورزان برگزارشده و برنامه های رادیویی در این رابطه تهیه و پخش گردیده است.
دیدگاه تان را بنویسید