تولید ۱۷۴ هزارتن گوشت مرغ در خراسان رضوی
در سال ۱۳۹۸ در مزارع مرغ گوشتی استان ۹۱.۶ میلیون قطعه جوجهریزی به ثبت رسیده است.
به گزارش خبرنگار ایانا در خراسان رضوی، مدیر امور طیور، زنبور عسل و کرم ابریشم سازمان جهاد کشاورزی با بیان این مطلب اظهار کرد : از این تعداد جوجه ریزی بیش از 174 هزار تن گوشت گرم تولید شده است.
علی مبارکی افزود : این تعداد جوجه ریزی در خراسان رضوی نسبت به سال 1397 (76.7 میلیون قطعه) 19.5 درصد رشد را نشان می دهد.
وی ادامه داد:تأمین به موقع نهاده های طیور توسط سازمان جهاد کشاورزی و تشکلها و جلوگیری از نوسانات بازار گوشت مرغ و خرید حمایتی توسط سازمان جهاد کشاورزی استان از دلایل افزایش جوجه ریزی استان بوده است.
وی گفت: در سال گذشته یکهزارو 500 تن گوشت مرغ منجمد از استان به کشور های دیگر صادر شد.
مدیر امور طیور ،زنبور عسل و کرم ابریشم سازمان جهاد کشاورزی خاطر نشان کرد: در سال جهش تولید برنامه ریزی برای صادرات بیش از 30 هزارتن گوشت مرغ منجمد توسط تشکل ها و زنجیره ها انجام شده است.
دیدگاه تان را بنویسید