Iranian Agriculture News Agency

وزیر جهاد کشاورزی در ششمین جلسه ستاد عالی گلخانه‌های کشور تأکید کرد:

لزوم حمایت از توسعه گلخانه‌ها‌ و تسریع در صدور و تمدید مجوزهای متقاضیان

وزیر جهاد کشاورزی گفت: ما باید نیاز به تاییدیه را در زیر بخش های وزارت جهاد کشاورزی کاهش دهیم تا مشکل متقاضیان سریع‌تر رفع شود.

لزوم حمایت از توسعه گلخانه‌ها‌ و تسریع در صدور و تمدید مجوزهای متقاضیان

به گزارش خبرنگار ایانا، ششمین جلسه ستاد عالی گلخانه‌های کشور با حضور کاظم خاوازی وزیر جهاد کشاورزی، محمدعلی طهماسبی سرپرست معاونت امور باغبانی، احمدعلی کیخا معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی، علیرضا اورنگی رئیس سازمان امور اراضی کشور، علی اشرف منصوری مدیر عامل شرکت شهرک‌های کشاورزی، شاهرخ رمضان نژاد رییس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور، روح الله خدارحمی مدیرعامل بانک کشاورزی ایران و داریوش سالم‌پور مجری طرح گلخانه‌ها عصر امروز برگزار شد.

در این جلسه، کاظم خاوازی وزیر جهاد کشاورزی در رابطه با موانع صدور و تمدید مجوزها، تاکید کرد: با هماهنگی سایر دستگاه‌ها باید نیاز به تاییدیه را در زیر بخش های وزارت جهاد کشاورزی کاهش دهیم تا مشکل متقاضیان سریع‌تر رفع شود.

خاوازی تأکید کرد: مسئولیت بررسی پروانه‌ها بر عهده سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور و معاونت باغبانی است و بانک کشاورزی باید بر اساس استعلامات این دو بخش، تمدید و تخصیص اعتبارات را تسریع کند.

وی با اشاره به خوداجرایی در تامین سرمایه برای تاسیس گلخانه‌ها، خاطرنشان کرد: در زمینه خوداجرایی گلخانه‌ها، پتانسیل خوبی وجود دارد و باید این مسئله به درستی بررسی شود.

خاوازی افزود: باید نوع گلخانه‌های خوداجرایی، نحوه ترکیب کشت و میزان سودآوری آنها مورد بررسی قرار گیرد که با این بررسی، نوع مشوق‌های ما برای این گلخانه‌ها با سایر گلخانه‌ها متفاوت خواهد شد.

وی ادامه داد: باید موسسه پژوهش‌های برنامه‌ریزی، اقتصاد کشاورزی و توسعه روستایی بر روی این موضوع کار کند تا بدانیم نیاز این بخش چیست و به چه حمایت‌هایی نیاز دارند.

وزیر جهاد کشاورزی در رابطه با موانع ایجاد شده در صدور پروانه‌ها تصریح کرد: آقای رئیس جمهور بسیار بر روی رفع موانع جهش تولید و مقررات‌زدایی حساس هستند و مدارک و مستندات مربوط به موانع ایجاد شده توسط دستگاه‌های ذیربط باید به هیئت دولت ارسال شود. 

وی عنوان کرد: باید در زمینه تولید محصولات گلخانه‌ای اطلاعات کاملی داشته باشیم؛ به عنوان مثال باید بدانیم در حال حاضر چه میزان گوجه فرنگی در گلخانه‌ها وجود دارد تا در اسرع وقت به بازار تزریق شود.

خاوازی افزود: باید سامانه‌ای داشته باشیم که بتوانیم از طریق آن کشت‌های گلخانه‌ای را مدام رصد کنیم تا از این طریق  ترکیب کشت را به صورت دقیق به دست بیاوریم.

در این جلسه، معاونین و مدیران بخش باغبانی و امور اراضی به طور جداگانه در رابطه با وضعیت احداث گلخانه‌ها، موانع و مشکلات و صدور مجوزها گزارش دادند.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید