Iranian Agriculture News Agency

جلیلی مقدم:

ایجاد زنجیره ارزش برای ساماندهی تولید تا عرضه انجیر ضروری است

سرپرست دفتر امور میوه های گرمسیری و نیمه گرمسیری وزارت جهاد کشاورزی گفت: تشکیل زنجیره ارزش انجیر را برای ساماندهی تولید تا عرضه این محصول ضروری عنوان کرد و ادامه داد: این زنجیره باید با حضور کلیه فعالان، تولیدکنندگان، صاحبان صنایع و سایر مرتبطین این محصول به منظور ساماندهی تولید تا عرضه و توسعه صادرات این محصول تشکیل شود.

ایجاد زنجیره ارزش برای ساماندهی تولید تا عرضه انجیر ضروری است

زهرا جلیلی مقدم سرپرست دفتر امور میوه های گرمسیری و نیمه گرمسیری وزارت جهاد کشاورزی در گفت و گو با ایانا با اشاره به اهمیت مدیریت بهینه باغ های انجیر برای افزایش کمی و کیفی این محصول، گفت: انجیر یکی از مهمترین محصولات باغبانی است که می تواند نقش مهمی در ارزآوری داشته باشد.

وی اعلام کرد: میزان تولید انجیر در کشور، حدود 95 هزار تن از سطحی بالغ بر 60 هزار هکتار است و استان فارس بزرگترین تولید کننده انجیر خشک در کشور می باشد.

سرپرست دفتر امور میوه های گرمسیری و نیمه گرمسیری وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به برگزاری دوره ملی آموزش کشت و مدیریت باغات انجیر در استان فارس با حضور کارشناسان باغبانی ١١ استان انجیرخیز کشور، اذعان کرد: معاونت امور باغبانی این دوره را با همکاری سازمان جهاد کشاورزی استان فارس و مرکز تحقیقات جهاد کشاورزی استان فارس در ۲۷ و ۲۸ مردادماه سال جاری در مرکز آموزش ان استان برگزار کرد.

وی گفت: کلیات و گیاه شناسی انجیر، اقلیم و نیازهای اکولوژیکی آن، اصول احداث باغ، ارقام، مدیریت گرده افشانی و بر دهی انجیر توسط اعضای هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی، تشریح شد.

جلیلی مقدم ادامه داد: همچنین در این کارگاه اصول مدیریت باغ شامل هرس، تغذیه، مبارزه با آفات و بیماری های این محصول، برداشت و  فرآوری آن نیز تشریح و بررسی شد.

وی تصریح کرد: امید می رود پس از این دوره کلیه کارشناسان نسبت به تبادل و انتقال این اطلاعات به صورت استانی اقدام کنند.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید