پیشبینی افزایش 10درصدی تولید جو در شهرستان قرچک
مدیر جهادکشاورزی شهرستان قرچک از آغاز برداشت جو در این شهرستان خبر داد و گفت: پیش بینی می شود برداشت محصول جو نسبت به سال گذشته بین 10 الی 11 درصد افزایش عملکرد داشته باشد.
علی محمدحسینی در گفت و گو با خبرنگار ایانا در استان تهران گفت: باتوجه به آماده سازی مناسب زمین، استفاده از بذور اصلاح شده و کود های شیمیایی و بارندگی مناسب در اوایل فصل، مزارع از وضعیت مطلوبی برخوردار هستند.
وی ادامه داد: همچنین با این وضعیت پیش بینی می شود بیش از 3000 تن جو از مزارع شهرستان قرچک برداشت و به مبلغ 1650تومان روانه بازار داخلی شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قرچک اظهار داشت: پیش بینی می شود برداشت محصول جو نسبت به سال گذشته بین 10 الی 11 درصد افزایش عملکرد رقم بخورد.
وی تصریح کرد: کارشناسان و ناظرین این مدیریت به صورت مستمر در امر برداشت نظارت داشته و آماده هرگونه پاسخگویی و مشاوره به زارعین هستند.
دیدگاه تان را بنویسید