برگزاری کارگاه آموزشی مدیریت تغذیه مرغ گوشتی در شهرستان گناوه
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گناوه گفت: کارگاه آموزشی مدیریت تغذیه مرغ گوشتی برای مرغداران در شهرستان گناوه برگزار گردید.
به گزارش خبرنگار ایانا در استان بوشهر؛ عباس تخم افشان مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گناوه افزود: در این کارگاه آموزشی، میزان تبدیل خوراک مصرفی مرغ به گوشت، عامل اصلی سودمندی پرورش طیور گوشتی، ضریب تبدیل غذایی و مقدار غذای مورد نیاز برای اضافه شدن واحد وزن که شاخص متداولی در صنعت طیور جهت ارزیابی و کارآیی نسبی خو راک مورد استفاده پرورش دهندگان می باشد، آموزش داده شد.
تخم افشان هدف از برگزاری این کارگاه آموزشی را ارتقای سطح دانش مرغداران در جهت افزایش تولید و کاهش ضایعات دان و تغذیه و شناخت بیماری های مرغ گوشتی و صنعت مرغداری اعلام کرد.
دیدگاه تان را بنویسید