Iranian Agriculture News Agency

بیش از ۳۹ هزار تن گوشت مرغ در استان بوشهر تولید می‌شود

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر با اشاره به فعالیت ۲۱۸ واحد مرغداری در استان گفت: تولید بیش از ۳۹ هزار تن گوشت مرغ درسال جاری از برنامه‌های مهم استان بوشهر است.

 بیش از ۳۹ هزار تن گوشت مرغ در استان بوشهر تولید می‌شود

افشین قطبی در گفت‌وگو با خبرنگار ایانا در استان بوشهر با اشاره به فعالیت 218 واحد مرغداری در استان بوشهر اظهار داشت: 80 درصد این واحدهای مرغداری در مدار تولید قرار دارد که ظرفیت جوجه‌ریزی آنها در هر دوره 6.6 میلیون قطعه جوجه است.

وی، با بیان اینکه واحدهای مرغداری در سال 4 دوره جوجه‌ریزی می‌کنند گفت: سال گذشته 23 میلیون قطعه جوجه در واحدهای مرغداری استان بوشهر پرورش داده شد که 39 هزار تن گوشت مرغ تولید و عرضه شد.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر از جوجه‌ریزی 10 میلیون قطعه جوجه در نیمه نخست امسال خبر داد و بیان کرد: پیش بینی می‌شود حدود 10 تا 20 درصد بیش از نیمه نخست در نیمه دوم امسال جوجه‌ریزی در مرغداری‌های استان انجام شود.

قطبی با تاکید بر تامین نهاده‌های دامی گفت: اگر در واحدهای مرغداری در تامین نهاده‌های دامی مشکلی پیش نیاید بیش از 39 هزار تن گوشت مرغ در سال جاری تولید می‌شود.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید