افزایش تولیدات دامی در استان ایلام
تولید سالانه ۹۸هزار تن شیر خام
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام گفت: تولیدات دامی در استان در حال افزایش است.
درخشنده رحیمی در گفت و گو با خبرنگار ایانا در استان ایلام بیان کرد: صنعت مرغداری در استان به 384 واحد با ظرفیت هفت میلیون و پانصد هزار قطعه در هر دوره می رسد و 50 هزار تن گوشت سفید مرغ نیز در سال تولید می شود .
رحیمی اضافه کرد: گاوداری شیری 700 راسی نیز یکی دیگر از ظرفیت های استان است که سالانه بیش از 112 تن گوشت و 6400 تن شیر تولید دارد.
وی گفت: پرورش زنبور عسل یکی دیگر از عمده فعالیت های بخش امور دام و طیور استان است. که در زمینه 170 هزار کلنی زنبور عسل با تولیدی بالغ بر 1400 تن عسل مرغوب در سال و تعداد دو هزار نفر بهره بردار در این راستا مشغول به فعالیت است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان اظهار داشت: تولید بیش از 27 هزار تن گوشت قرمز نیز از دیگر ظرفیت های مهم استان ایلام است؛در حال حاضر تولید شیر خام در استان نیز به 98 هزار تن در سال می رسد .
رحیمی در پایان بیان کرد: هویت گذاری دام از دیگر تلاش های امور دام استان ایلام است که تاکنون 370 هزار راس نیز هویت گذاری شده است .
دیدگاه تان را بنویسید