مدیر جهاد کشاوزری شهرستان سیروان
کارگاه آموزشی عدم استفاده از نان کپک زده در دامداری برگزار شد
مدیر جهاد کشاوزری شهرستان سیروان گفت:یـک دوره کلاـس آموزشـی تحت عنوان عـدم اسـتفاده از مواد غـذایی کپـک زده و نـان خشک در تغـذیه دام و همچنین اصول بهداشتی جایگاه دام با حضور کارشـناسان امور دام مدیریت جهاد کشاورزی شهرسـتان و تعدادی از دامداران در روستای سرتنگ برگزار شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری ایانا در استان ایلام، نورالدین فتاح زاده بیان نمود : در این دوره آموزشـی مطالبی در خصوص عدم اسـتفاده از مواد غذای کپک زده که باعث اثرات مضـری بر دسـتگاه گوارشـی و کبـد و همچنین بر روی دسـتگاه تناسـلی دام ها می گـذارد که نتیجه و پیامد آن باعث عدم جذب مواد غذایی و تخریب آنزیم ها و سقط و کوری جنین های متولد شده می شود به حاضرین ارائه شد.
وی در پایان گفت: این مـدیریت علاوه بر سـهمیه سـبوس به طرح های گاوداری صـنعتی و نیمه صـنعتی، به صورت ماهیانه در بین دامداران خانگی نیز سهمیه سبوس توزیع میکند.
دیدگاه تان را بنویسید