Iranian Agriculture News Agency

دبیر قرارگاه امنیت غذایی استان البرز:

کیفیت محصولات اساسی در زنجیره تولید، تأمین و عرضه کالاهای اساسی نظارت می شود

دبیر قرارگاه امنیت غذایی استان البرز از تدوین و اجرای برنامه نظارت برکیفیت و سلامت محصولات کشاورزی انباری خبر داد.

کیفیت محصولات اساسی در زنجیره تولید، تأمین و عرضه کالاهای اساسی نظارت می شود

به گزارش خبرنگار ایانا در استان البرز، شصت و یکمین جلسه قرارگاه امنیت غذایی استان البرز با حضور سرپرست معاونت توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی و دبیر قرارگاه، معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی، معاون بهبود تولیدات گیاهی، نمایندگان دستگاه های نظارتی و امنیتی و جمعی از مدیران سازمانی و مدیران جهاد کشاورزی شهرستان ها برگزار شد.

محمد مهدی عظیمی، سرپرست معاونت توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی و دبیر قرارگاه امنیت غذایی استان البرز در این نشست به تشریح دستور کار جلسه قرارگاه پیرامون برنامه نظارتی و هماهنگی دستگاه­ های دخیل در نظارت بر بازار محصولات کشاورزی در تعطیلات نوروز شامل تعزیرات حکومتی، نظارت و بازرسی سازمان صمت، تعاون روستایی، مدیریت بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی پرداخت.

دبیر قرارگاه امنیت غذایی استان البرز با بیان اینکه علاوه بر تولید، تأمین و توزیع اقلام اساسی طرح تنظیم بازار محصولات کشاورزی، پایش عدم آلودگی محصولات  از جمله برنج وارداتی به آفات نباتی  هم در دستور کار قرارگاه امنیت غذایی استان قرار دارد؛ افزود: عرضه محصول سالم با کیفیت مطلوب در زنجیره تولید و عرضه بسیار حائز اهمیت بوده و تلاش می کنیم در مبحث نظارت بر کیفیت و سلامت محصولات کشاورزی انباری ، برنامه نظارت فنی اجرایی گردد.

عظیمی بر تدوین و ارائه برنامه زمان بندی نظارت و بازدید مشترک مدیریت حفظ نباتات و غله استان بر انبارهای ذخیره سازی اقلام تنظیم بازار در زمینه پایش آفات و امراض انباری با هماهنگی مدیریت بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی و ارائه آمار و اطلاعات صحیح جهت برنامه ریزی برای اقدام به موقع تأکید کرد.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید