Iranian Agriculture News Agency

با همکاری مرکز ملی رتبه‌بندی اتاق ایران انجام می‌شود

تدوین شاخص‌های رتبه‌بندی صنایع غذایی و دارویی

ایانا- اقتصاد: در دومین جلسه مشترک مرکز ملی رتبه‌بندی اتاق ایران و کارگروه تخصصی تدوین شاخص‌های ارزیابی صنایع غذایی و دارویی مقرر شد تدوین شاخص‌های رتبه‌بندی این حوزه در جلسه هفته اول تیرماه سال جاری نهایی و ابلاغ شود.

تدوین شاخص‌های رتبه‌بندی صنایع غذایی و دارویی

دومین جلسه مشترک مرکز ملی رتبه‌بندی اتاق ایران و کارگروه تخصصی تدوین شاخص‌های ارزیابی صنایع غذایی و دارویی با حضور اکثریت اعضای تشکل‌های این حوزه برگزار شد.

به گزارش گروه اقتصادی ایانا به نقل از اتاق بازرگانی ایران، در این جلسه امین‌الله فرهادی، مدیرعامل مرکز ملی رتبه‌بندی اتاق ایران ضمن اشاره به تکالیف قانونی پارلمان بخش خصوصی در حوزه رتبه‌بندی بنگاه‌های فعال اقتصادی، شاخص‌های عمومی و تخصصی تدوین شده در حوزه صنایع غذایی و دارویی را تشریح کرد.

در ادامه اعضای حاضر در جلسه با ارائه نقطه نظرات انجمن‌های صنفی خود با توجه به شرایط حاکم بر محیط کسب‌وکار کشور پرداختند.

همچنین با توجه به روند مثبت تدوین شاخص‌ها مقرر شد مدل پیشنهادی در بازه زمانی یک‌هفته‌ای مورد بررسی بیشتر قرار گیرد تا تشکل‌ها مدل منسجم‌تری را برای حوزه غذایی و دارویی ارائه کنند.

در پایان این نشست توافق شد تدوین شاخص‌های تخصصی حوزه مذکور در جلسه هفته اول تیرماه سال جاری نهایی و به مؤسسات مجری رتبه‌بندی ابلاغ شود.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید