Iranian Agriculture News Agency

تولید گندم در اصفهان ۶۵ درصد کاهش یافت

کارشناس مدیریت زراعت گندم سازمان جهاد کشاورزی اصفهان گفت: تولید امسال گندم در این استان به دلیل جاری نبود زاینده رود و کاهش بارندگی حدود ۶۵ درصد در مقایسه با پارسال کمتر شده است.

تولید گندم در اصفهان ۶۵ درصد کاهش یافت

به گزارش خبرنگار ایانا در استان اصفهان، مهران توکلی با اشاره به برداشت این محصول مهم و راهبردی در روزهای اخیر، اظهار داشت: میزان کاهش تولید گندم دیم و آبی در این استان به ترتیب ۸۵ و ۵۵ درصد بوده است. 

وی با اعلام جزییات کشت گندم دیم ۲ هزار و ۳۱۰ هکتار و گندم آبی ۳۷ هزار و ۲۰۰ هکتار، خاطرنشان کرد:  از مجموع ۱۴۷ هزار تُن گندم تولیدی در استان، ۲۳ هزار تن آن خرید تضمینی شد.

توکلی یادآوری کرد: شهرستان‌های اصفهان، برخوار، شاهین‌شهر، مبارکه در بخش تولید آبی و سمیرم، بویین میاندشت، فریدون‌شهر، و چادگان در تولید دیم به ترتیب بیشترین سهم را در استان به خود اختصاص داده‌اند. 

کارشناس مدیریت زراعت گندم سازمان جهاد کشاورزی اصفهان با برشمردن معضلات کشت گندم، همانند افزایش نهاده ها، کودو، سم و هزینه برداشت، اضافه کرد: جاری نبودن زاینده‌رود و بارندگی نه‌چندان مناسب، کشت امسال را با چالش روبرو ساخت.

 دراین‌ارتباط معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی اصفهان اظهار داشت: میزان تولید محصولات راهبردی و اصلی کشت‌شده در حوضه آبریز زاینده‌رود ازجمله گندم و ذرت علوفه‌ای نسبت به سال قبل کاهش داشته است.

اصغر رستمی  ادامه داد: اما محصولاتی همانند سیب‌زمینی و پیاز که در غرب استان تولید می‌شود، با تفاوت تولید نسبت به سال گذشته روبه‌رو نشده است.

استان اصفهان با داشتن ۵۶۸ هزار هکتار اراضی کشاورزی معادل پنج درصد از مساحت استان،  ۵. ۳ درصد از اراضی کشاورزی کشور را به خود اختصاص داده است.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید