Iranian Agriculture News Agency

افزایش ۱۰ درصدی جوجه ریزی نسبت به سال گذشته در اصفهان

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان اصفهان از افزایش ۱۰ درصدی جوجه ریزی نسبت به سال گذشته در استان خبر داد.

افزایش ۱۰ درصدی جوجه ریزی نسبت به سال گذشته در اصفهان

به گزارش خبرنگار ایانا در استان اصفهان ، مهرداد مرادمند رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان در جلسه کارگروه توسعه بخش کشاورزی در فرمانداری اردستان، گفت: در زمینه تأمین نهاده‌های دامی نسبت به سال گذشته شاهد افزایش ۱۰ درصدی جوجه ریزی بوده‌ایم.

وی افزود:گوشت مرغ در اصفهان‌ با قیمت مصوب به بازار عرضه و توسط سامانه رهتاب این موضوع کنترل شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان خاطرنشان کرد: مدیران جهاد کشاورزی در سطح شهرستان‌ها می‌تواند یک سری از تصمیمات را بگیرد و اختیارات خوبی در جهت حل مسائل و مشکلات تفویض شده است.

مرادمند تصریح کرد: استان اصفهان در کشور رتبه اول تولید شیر، رتبه دوم تولید تخم مرغ و گوشت مرغ را به خود اختصاص داده است.

در ادامه، حمیدرضا تأملی فرماندار اردستان با بیان اینکه باید به سمت اقتصادی شدن کشاورزی در اردستان حرکت کنیم، گفت: در راستای بهره ور شدن هر چه بیشتر و اقتصادی شدن کشاورزی کارگروه توسعه بخش کشاورزی در اردستان تشکیل شده است.

وی با اشاره به اینکه از ابتدای امسال تنها ۱۶ هزار تن علوفه به شهرستان اختصاص داده شده، تاکید کرد: نیاز اردستان به خوراک و علوفه مورد نیاز دام در سال ۱۱۷ هزار تن است.

وی خاطرنشان کرد: رتبه‌های برتر استان در زمینه تولید گوشت سفید، انار و پسته در اختیار اردستان است.

 

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید