وضعیت جوجه ریزی استان اصفهان مطلوب است
هر شب حدود ۵۵۰ تن مرغ زنده وارد کشتارگاه و بیش از ۴۰۰ تن گوشت مرغ وارد بازار میشود.
به گزارش خبرنگار ایانا در استان اصفهان ، حسین ایراندوست معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی، استان اصفهان را در زمینه جوجه ریزی در مقایسه با پارسال از وضعیت مطلوبی برخوردار دانست و گفت: بیش از ۲۰۰ هزار جوجه وارد سالنهای جوجه ریزی شده است و هر شب حدود ۵۵۰ تن مرغ زنده وارد کشتارگاه و بیش از ۴۰۰ تن گوشت مرغ وارد بازار میشود.
او افزود: هفته گذشته ۷۴۰ تن گوشت مرغ وارد بازار شد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی سه کشتارگاه را در دو هفته گذشته غیرفعال دانست و گفت: یکی از کشتارگاهها به دلیل تخلف، مجاز به کشتار نبود و دو کشتارگاه دیگر هم مرغ دریافت نکرده بودند.
ایراندوست با اشاره به اینکه در استان اصفهان تمام مرغ زنده تولیدی روانه بازار و از کشتارگاه تا مصرف کننده به قیمت ۲۴ هزار و ۹۰۰ عرضه میشود، از مرغ فروشیها خواست امکانات مرتبط با رهتاب را دریافت کنند.
دیدگاه تان را بنویسید