آغاز برداشت پنبه از مزارع استان اصفهان
کارشناس پنبه و دانههای روغنی سازمان جهادکشاورزی استان اصفهان گفت: برداشت پنبه از هزار و ۲۰۰ هکتار مزارع استان اصفهان آغاز شد.
به گزارش خبرنگار ایانا در استان اصفهان، کیوان اسدی کارشناس پنبه و دانههای روغنی سازمان جهادکشاورزی استان اصفهان گفت: تاکنون از مزارع پنبه شهر ورزنه در شرق اصفهان هزار تن وَش پنبه برداشت شده است.
اسدی افزود: پنبه استان از جمله پنبههای با کیفیت است که پس از برداشت به کارخانجات پنبه پاک کنی حمل و در این کارخانهها وَش و تخم پنبه از هم جدا میشود و محصول پنبه، به شکل پنبه محلوج و در بسته بندیهایی به نام «عدل» روانه کارخانجات ریسندگی میشود.
کارشناس پنبه و دانههای روغنی سازمان جهادکشاورزی استان اصفهان افزود: آموزش کارشناسان جهادکشاورزی در تشویق بهره برداران به کشت پنبه محصولی با مصرف پایین آب و توزیع بذور گواهی شده بین پنبه کاران موجب شده وسعت کشت این محصول افزایش یابد.
کیوان اسدی گفت: با مبارزه به موقع خسارت آفت به این محصول کاهش و عملکرد آن در هر هکتار افزایش یافته است.
وی پیش بینی میشود تا پایان فصل برداشت سه هزارو ۵۰۰ تن وش از مزارع پنبه این استان برداشت شود.
دیدگاه تان را بنویسید