برداشت 13200 تن زردآلو در سطح باغات استان اصفهان
سطح زیر کشت زردآلوی استان 2287 هکتار است که 2154 هکتار آن بارور است.
به گزارش خبرنگار ایانا در استان اصفهان، برداشت زردآلو در استان اصفهان که از دهه اول خرداد ماه در مناطق معتدل آغاز گردیده ، همچنان ادامه دارد .
احمدرضا رییسزاده مدیر باغبانی گفت: پیشبینی میشود میزان برداشت این محصول در سال 99 به حدود 13200 تن برسد که نسبت به سال گذشته 5درصد افزایش عملکرد نشان می دهد.
وی در ادامه افزود : سطح زیر کشت زردآلوی استان 2287 هکتار است که 2154 هکتار آن بارور می باشد. عمده ارقام زردآلوی استان شامل نوری ، کتانی، آصفی ، شکر پاره و قیسی است .
کاهش نسبی خسارت سرمای دیر رس بهاره ، بهبود وضعیت آبیاری وتغذیه از جمله عوامل افزایش میزان تولید محصول زردالوی استان در سال 99 است .
شایان ذکر است شهرستانهای کاشان، فلاورجان، نطنز، خمینی شهر، لنجان، تیران وکرون، اصفهان، نجف آباد، شهرضا ومبارکه بیشترین سطح باغات زردالوی استان را به خود اختصاص داده اند.
دیدگاه تان را بنویسید