Iranian Agriculture News Agency

افزایش 60 درصدی سطح زیرکشت چغندرقند در فریدن

سطح زیرکشت چغندرقنددرفریدن 60درصد نسبت به پارسال افزایش یافته است.

افزایش 60 درصدی سطح زیرکشت چغندرقند در فریدن

به گزارش خبرنگار ایانا در استان اصفهان ، مدیرجهادکشاورزی فریدن با اشاره به آغاز کشت چغندر قند در این شهرستان گفت:سال گذشته سطح زیرکشت چغندرقند در فریدن400 هکتار بود که امسال با60درصد افزایش به هزارهکتار رسیده است.

حسن احمدی شاپورآبادی افزود: افزایش نسبی و اعلام به موقع قیمت خریدچغندرازسوی کاخانه های قنداستان و از همه مهمتر کاهش سطح زیرکشت پیاز به خاطر شیوع کرونا از علل اصلی افزایش سطح زیرکشت چغندر است.

وی بابیان اینکه متوسط برداشت چغندر قند 60تن در هکتار است گفت: عیار چغندر قند فریدن 18درصد و قیمت خرید هر کیلو چغندر قند با عیار 16درصد 6050 (شش هزاروپنجاه ) ریال در نظرگرفته شده است و هر چه عیار بالاتر برود به ازای هرکیلو500ریال به قیمت خریداضافه می شود.

 

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید