Iranian Agriculture News Agency

گوساله‌های پروار در واحد‌های پرواربندی اصفهان آماده عرضه است

بیش از ۳۰ هزار راس گوساله پروار در واحد‌های پرواربندی استان دپو شده و آماده عرضه به بازار است.

گوساله‌های پروار در واحد‌های پرواربندی اصفهان آماده عرضه است

به گزارش خبرنگار ایانا در استان اصفهان، اسماعیلی مدیر امور دام سازمان جهادکشاورزی استان  گفت: استان اصفهان با میزان تولید ۶۸ هزار و ۹۰۰ تن گوشت قرمز در سال ۹۸ رتبه سوم تولید گوشت قرمز در کشور را بدست آورد و بیش از ۱۰ هزار تن گوشت مازاد را به سایر استان‌ها مخصوصا استان تهران صادر کرده است.

او ادامه داد: هم اکنون به دلیل واردات گوشت قرمز منجمد در سال گذشته و توزیع گسترده آن در فروشگاه‌های بزرگ زنجیره‌ای و تعاونی‌های کارمندان و از طرفی شیوع ویروس کرونا که کاهش مصرف گوشت را به دنبال داشته، قیمت دام زنده (گوساله پروار شده) کاهش پیدا کرده و موجب تلمبار شدن این گوساله‌های پروار در واحد‌های پرواربندی شده است.

مدیر امور دام سازمان جهادکشاورزی استان اصفهان ادامه داد: هم اکنون بیش از ۳۰ هزار راس گوساله پروارد در واحد‌های پرواربندی استان دپو شده و آماده عرضه به بازار و حتی صادرات مازاد آن است.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید