اجرای طرح مدیریت تلفیقی آفات و بیماریهای محصولات گلخانه ای
این طرح با مشارکت مدیریت حفظ نباتات و گلخانه داران انجام شده است .
به گزارش خبرنگار ایانا در استان اصفهان، محمدرضا افلاکی مدیر حفظ نباتات سازمان گفت : این مدیریت در راستای تولید محصول سالم و نیز کاهش مصرف سموم در محصولات کشاورزی بخصوص محصولات گلخانه ای با همکاری بخش خصوصی از ابتدای سال 1399 تاکنون اقدام به اجرای 5 هکتار طرح مدیریت تلفیقی آفات و بیماریها با محوریت کنترل بیولوژیک در محصولات گوجه فرنگی و توت فرنگی گلخانه ای و فلفل رنگی کرده است .
وی افزود: در این طرح با رهاسازی عوامل بیولوژیک و همچنین حمایت از عوامل موجود (بومی) در گلخانه های تحت پوشش این طرح صورت گرفته که موجب کاهش سموم شیمیایی در عرصه تولید محصول شده است .
دیدگاه تان را بنویسید