Iranian Agriculture News Agency

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان:

جلبک اسپرولینا برای اولین بار در مرودشت تولید شد

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت از تولید جلبک اسپرولینا با مصرف خوراکی برای اولین بار در این شهرستان خبر داد.

جلبک اسپرولینا برای اولین بار در مرودشت تولید شد

به گزارش خبرنگار ایانا در فارس، عزیز رحیمی افزود: جلبک اسپرولینا در یک اکواریوم  با همکاری و نظارت اداره شیلات  تولید می‌شود و تولیدکننده قصد دارد تولید را گسترش و به  فضای آزاد انتقال دهد.

وی با اشاره به اینکه اسپرولینا جز جلبک های سبز آبی و ساده ترین نوع جلبک بوده و قادر به فتوسنتز است، افزود: جلبک ها می توانند  طی سه تا چهار روز  تکثیر  شوند و برداشت نیز بسته به مدیریت  از پنج روز تا یک ماه انجام می شود که در این  واحد  تولیدی هر ۱۴ روز یکبار برداشت می شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت با اشاره به اینکه جلبک‌ها هم در صنایع غذایی، دارویی، بهداشتی و آرایشی و هم در مصارف شیمیایی صنعتی و دامی مصرف می شود، افزود:  از جمله مشکلات تولید جلبک را بازار فروش این محصول است.

جلبک اسپرولینا در دارو‌های آنتی اکسیدان ضد سرطان و منابع جدید سوخت زیستی استفاده می شود.

شهرستان مرودشت در 45 کیلومتری شمال شیراز قرار دارد.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید