در گفتوگو با ایانا مطرح شد؛
افزایش 26هزارتنیظرفیت صنایع تبدیلی خراسان رضوی
سرپرست مدیریت صنایع تبدیلی وغذایی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: ظرفیت فرآوری محصولات خام کشاورزی در این استان، 26 هزار تن افزایش یافت.
فهمیه طاهری در گفتوگو با خبرنگار ایانا در مشهد گفت: در سه ماهه سال 1397 هشت واحد تولیدی صنایع تبدیلی کشاورزی جدید با سرمایهگذاری 218 میلیاردریال ایجاد و راهاندازی شده و باز سازی و نوسازی یک واحد تولیدی(در حال فعالیت) نیز صورت گرفته است.
طاهری افزود: با راهاندازی این واحدهای تولیدی در خراسان رضوی هدف فرآوری محصولات خام کشاورزی به میزان 11.3 درصد(26 هزارتن) تحقق یافته و برای 151 نفر اشتغال ایجاد شده است.
به گفته طاهری، واحدهای راهاندازی شده درزمینهٔ فرآوری و بستهبندی محصولات زعفران، خشکبار، فرآوردههای لبنی، خوراک دام و طیور و روغنکشی فعالیت دارند.
سرپرست مدیریت صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی ادامه داد: همچنین در سهماهه اول سال جاری 41 فقره جواز تأسیس و 11 فقره جواز موافقت با طرح توسعه، صادرشده است.
دیدگاه تان را بنویسید