Iranian Agriculture News Agency

در گفت‌وگو با ایانا مطرح شد؛

افزایش 26هزارتنی‌ظرفیت صنایع تبدیلی خراسان رضوی

سرپرست مدیریت صنایع تبدیلی وغذایی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: ظرفیت فرآوری محصولات خام کشاورزی در این استان، 26 هزار تن افزایش یافت.

افزایش 26هزارتنی‌ظرفیت صنایع تبدیلی خراسان رضوی

فهمیه طاهری در گفت‌وگو با خبرنگار ایانا در مشهد گفت: در سه ماهه سال 1397 هشت واحد تولیدی صنایع تبدیلی کشاورزی  جدید  با سرمایه‌گذاری  218 میلیاردریال ایجاد و راه‌اندازی شده  و باز سازی و نوسازی یک واحد تولیدی(در حال فعالیت)  نیز  صورت گرفته است.   

طاهری افزود: با راه‌اندازی این واحدهای تولیدی  در خراسان رضوی  هدف فرآوری محصولات خام کشاورزی به میزان 11.3 درصد(26 هزارتن) تحقق یافته و برای 151 نفر اشتغال ایجاد شده است.

به گفته طاهری، واحدهای راه‌اندازی شده درزمینهٔ  فرآوری و بسته‌بندی محصولات زعفران، خشکبار، فرآورده‌های لبنی، خوراک دام و طیور و روغن‌کشی فعالیت دارند.

سرپرست مدیریت صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی ادامه داد: همچنین در سه‌ماهه  اول سال جاری 41 فقره جواز تأسیس و 11 فقره جواز موافقت با طرح توسعه، صادرشده است.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید