تولید سالانه 90 هزار تن گوشت قرمز در سیستان و بلوچستان
رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان، از تولید سالانه 90 هزار تن گوشت قرمز در استان خبر داد.
به گزارش خبرنگار ایانا در زاهدان، مجتبی پیری در نشست گروه برنامهریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز سیستان و بلوچستان، گفت: کشور نیاز به 200 هزاران گوشت وارداتی دارد و به دلیل هم مرز بودن استان با دو کشور افغانستان و پاکستان، میتواند سالانه 90 هزار تن گوشت قرمز تولید و سهم شاخصی درتنظیم بازار گوشت کشور داشته باشد.
13 کشتارگاه صنعتی و بهداشتی با ظرفیت 6 هزار و795 راس دام سبک و سنگین، 42 واحد بسته بندی گوشت با ظرفیت 90 هزار تن در سال و12 واحدکارخانه خوراک دام به ظرفیت 400 تن در روز، در استان فعالیت میکنند.
دیدگاه تان را بنویسید