Iranian Agriculture News Agency

مدیر جهاد کشاورزی قزوین در گفت‌وگو با ایانا:

۱۹ هزار تن گوشت مرغ در قزوین تولید شد

سال ۹۶ طرح بهبود مدیریت را اجرا کردیم

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قزوین گفت: پارسال۱۹ هزار و ۳۵۰ تن گوشت سفید در مرغداری‌های این شهرستان تولید و روانه بازار مصرف داخل و خارج از استان شد.

۱۹ هزار تن گوشت مرغ در قزوین تولید شد

عباس آقا علیخانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایانا در قزوین، افزود: در سال گذشته ادر حوزه مدیریتی ما علاوه بر نظارت بر روند فعالیت و جوجه‌ریزی واحدهای مرغ‌داری گوشتی،  طرح بهبود مدیریت در این واحدها را نیز اجرا کردهایم.

به گفته علیخانی، در حال حاضر  ۱۵۱ واحد مرغ گوشتی در این شهرستان وجود دارد.

علیخانی اظهار کرد: این واحدهای مرغی با ظرفیت ۳.۷۰۰.۰۰۰ قطعه با میانگین ۴ دوره جوجه ریزی در سال فعالیت دارند.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید