شتر، شگفتیآفرین بیابانهای سمنان شد
تولید سالانه ۱۵۰۰ تن گوشت شتر در سمنان
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان از وجود 14 هزار نفر شتر در استان سمنان خبر داد و گفت: سالانه یک هزار و 500 تن گوشت شتر در استان سمنان تولید میشود.
مصطفی شاهحسینی با بیان اینکه نوار جنوبی استان سمنان محدوده پرورش شتر است اظهار کرد: پراکنش شتر در سمنان، دامغان و شاهرود متفاوت بوده و عمده شترهای شهرستان شاهرود در منطقه طرود و خارتوران است.
وی با اشاره به جمعیت 14 هزار نفری شتر در استان سمنان گفت: تعداد هشت هزار نفر از این شترها در شاهرود وجود دارند.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان خاطرنشان کرد: شترهای استان عموماً از نژاد گوشتی و پشمی بوده و هدف از نگهداری آنها تولید گوشت است و در سالهای اخیر نیز با توجه به فرهنگسازیهای انجامشده و آشنا شدن ذائقه مردم با شیر و دوغ شتر، پرورش شتر شیری نیز در استان رواج یافته است.
شاهحسینی از تولید سالانه یک هزار و 500 تن تولید گوشت شتر و 500 تن شیر در استان خبر داد و گفت: بخشی از این میزان تولیدات در استان مصرف شده و بخشی به استانهای همجوار و ازجمله تهران ارسال میشود.
وی با بیان اینکه از پشم شترهای استان نیز برای تولید منسوجات استفاده میشود تصریح کرد: با توجه به خواص درمانی پشم شتر از آن در ایجاد صنایعدستی و تولید انواع منسوجات و لباسهای مختلف استفاده میشود./
دیدگاه تان را بنویسید