افزایش تولید گوشت قزمز در خوزستان
در سال گذشته تولید گوشت قرمز در استان خوزستان 41 هزار و 540 تن بوده که نسبت به سال94 ،1/7 درصد افزایش داشته است.
در سال گذشته تولید گوشت قرمز در استان خوزستان 41 هزار و 540 تن بوده که نسبت به سال94 ،1/7 درصد افزایش داشته است .
به گزارش ایانا از روابط عمومی جهاد کشاورزی خوزستان، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان با اعلام مطلب فوق اظهار کرد: بر اساس آمار و اطلاعات موجود، مقدار تولید گوشت قرمز در سال 95، 41 هزار و 540 تن بوده که نسبت به سال ، 94 ،680 تن یعنی حدود 1/7 درصد افزایش داشته است .
محمد مشکورزاده افزود: گوسفند با 33 درصد نقش مهمی در تولید گوشت قرمز داشته ، گاو دورگ در مقام دوم با 23 درصد و گاو بومی، بز، گاومیش، گاو اصیل و شتر به ترتیب از دیگر منابع تولید کننده گوشت قرمز در استان خوزستان است./
دیدگاه تان را بنویسید