خودکفایی اصفهان در گوشت قرمز
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: با تلاشهای شکل گرفته میتوان گفت در بخش گوشت قرمز به خودکفایی رسیدهایم.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: با تلاشهای شکل گرفته میتوان گفت در بخش گوشت قرمز به خودکفایی رسیدهایم.
به گزارش ایانا از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، امیرحسین افیونی اظهار کرد: امروز یکی از شاخصههای توسعه یافتگی، سرانه مصرف مواد پروتئینی است و خوشبختانه با اقدامات انجام شده شاهد سیر صعودی مصرف مواد پروتئینی در جامعه هستیم.
وی افزود: تا حدود چهار سال قبل سالانه حدود 200 هزار تن مرغ وارد کشور میشد اما چند سالی است این روند برعکس شده و ما به صادرکننده مرغ تبدیل شدهایم و این موضع نشان از برنامهریزی و عملکرد موفق در این بخش است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان اضافه کرد: در بحث لبنیات نیز اتفاقات خوبی رخ داده است، برای نمونه تا چند سال قبل واردکننده شیر خشک بودیم؛ اما امروز شیرخشک تولید شده در اصفهان به کشورهای بزرگ منطقه همچون روسیه صادر میشود.
وی در ارتباط با گوشت قرمز نیز عنوان کرد: با تلاشهای جهادی شکل گرفته میزان واردات گوشت قرمز به استان در حدود 50 درصد کاهش یافته و در همین ارتباط به صادرکننده دام زنده نیز تبدیل شدهایم، در حقیقت اگر صادرات دام زنده را در نظر بگیریم میتوان گفت در زمینه تامین گوشت قرمز به خودکفایی کامل رسیدهایم./
دیدگاه تان را بنویسید