Iranian Agriculture News Agency

محمدی تصریح کرد:

ارزان سازی و سلامت غذا از اهداف مهم وزارت جهاد کشاورزی

مدیرکل دفتر هماهنگی امور استان های وزارت جهاد کشاورزی گفت: تولید غذای ارزان و سلامت محور اصلی فعالیت های وزارت جهاد کشاورزی است.

ارزان سازی و سلامت غذا از اهداف مهم وزارت جهاد کشاورزی

هوشنگ محمدی مشاور وزیر و مدیرکل دفتر هماهنگی امور استان های وزارت جهاد کشاورزی  در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار ایانا در همدان گفت: تولید غذای ارزان و سلامت محور اصلی فعالیت های وزارت جهاد کشاورزی است.

 محمدی اضافه کرد: سیاست گذاری برای تولید انبوه و کاهش واسطه ها در بخش کشاورزی با هماهنگی تشکل های بخش کشاورزی از راهکارهای تولید غذای ارزان برای مردم است.

وی ادامه داد: تولید غذای سالم  الویت برای وزارت جهاد کشاورزی است که با هماهنگی تمامی دستگاه ها در سطح ملی برنامه ریزی و عملیات اجرایی آن در حال انجام است. 

محمدی یادآور شد: طی ماه های اخیر نظارت بر تولید توسط سازمان حفظ نباتات بیشتر شده  و با کنترل استفاده سموم و کود های شیمیایی همچنین افزایش مبارزه بیولوژیک تولید غذای سالم با هدف تامین امنیت غذایی سالم و اهداف تامین بازارهای مبداء صادراتی در الویت وزارت جهاد کشاورزی قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه  چهار و نیم میلیون کشاورز غذای ۸۵ میلیون نفر را تامین می کنند، اضافه کرد: کشاورزان نیازمند سیاست های حمایتی و پشتیبانی هستند.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید