Iranian Agriculture News Agency

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گرمی خبر داد:

تولید سالانه 930 تن گوشت مرغ در این شهرستان

امیر بدرزاده با اعلام این خبرافزود: شهرستان گرمی با داشتن تعداد 12 واحد مزرعه طیور اعم از مرغداری گوشتی و، پرورش بوقلمون با اشتغال زائی بیش از 35 نفر مشغول به فعالیت است.

تولید سالانه 930 تن گوشت مرغ در این شهرستان

به گزارش روابط عمومی خبرنگار ایانا در استان اردبیل، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گرمی اضافه کرد: از 12 واحد مرغداری گوشتی شهرستان سالانه بیش از 930تن گوشت مرغ آماده طبخ تولید می شود .

این مقام مسئول گفت: با توجه به اینکه میانگین سرانه مصرف گوشت مرغ در کشور 25 کیلوگرم  و در استان 27 کیلوگرم می باشد، لذا مصرف داخلی شهرستان حدود600 تن گوشت مرغ در سال می باشد، که این امر بیانگر تولید بیش از 330تن گوشت مرغ مازاد بر مصرف در شهرستان دارد که به سایر شهرستانهای استان و استانهای همجوار صادر می شود.

وی در پایان تصریح کرد: صرف 120 گرم گوشت مرغ حدود 72 درصد نیاز بدن به پروتئین را برآورده می سازد گوشت مرغ همچنین یک منبع خوب سلنیوم می‌ باشد، سلنیوم برای سلامتی انسان یک اهمیت ویژه و اساسی دارد.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید