Iranian Agriculture News Agency

با ابتکار آموزشی سازمان بین‌المللی کار محقق می‌شود:

آغاز آموزش آشپزی محلی برای توانمندسازی زنان کشاورز

سازمان بین‌المللی کار برای پررنگ‌تر کردن نقش زنان در بخش کشاورزی، به توانمندسازی آنها در آماده‌سازی غذا و بازاریابی می‌پردازد.

آغاز آموزش آشپزی محلی برای توانمندسازی زنان کشاورز


به گزارش خبرنگار خبرگزاری کشاورزی ایران (ایانا)، سازمان بین‌المللی کار در شمال کشور لبنان به زنان برای آماده‌سازی غذا و بازاریابی جهت کمک به آنها برای ساختن زندگی‌شان، بازاریابی برای مازاد تولیدشان و پررنگ کردن نقش آنها در بخش کشاورزی آموزش می‌دهد.

این سازمان با استفاده از مهارت‌های زنان در آشپزی محلی و دانش آنها در پخت غذاهای سنتی از زنان کشاورز لبنانی برای ایجاد خطوط پخت و پز و تولید درآمد حمایت می‌کنند.

در حال حاضر این ابتکار در یکی از فقیرترین مناطق شمال لبنان که در سال‌های اخیر نیز پذیرای بسیاری از پناهندگان سوری بوده، شروع شده است. پس از وقوع درگیری‌ها در سوریه از سال 2011، بیش از یک میلیون پناهنده وارد لبنان شدند و در حال حاضر یک‌چهارم از جمعیت این کشور را به خود اختصاص داده‌اند. مهاجران جدید نیز نیازمند ایجاد یک زندگی هستند که تاکنون تأثیر عمیقی بر معیشت جامعه میزبان گذاشته است، در این منطقه نیز افراد برای امرار معاش عمدتاً بر کشاورزی متکی هستند./

A-941209-03

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید