Iranian Agriculture News Agency

شیرزاد:

32 درصد از مطالبات زعفران کاران پرداخت شد

مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران گفت: در حال حاضر بیش از ۳۲ درصد از مطالبات زعفران کاران در استان ها پرداخت شده و با رایزنی هایی که با بانک‌ها داشتیم تا ۱۰ روز آینده این میزان به ۴۰ درصد خواهد رسید.

 32 درصد از مطالبات زعفران کاران پرداخت شد

به گزارش خبرنگار ایانا، حسین شیرزاد مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران در جلسه هم شورای مرکزی صنفی کشاورزی اظهار کرد: مازاد شیرخشک باید صادر شود تا در شب عید دچار مشکل شیر نشویم.

شیرزاد با اشاره به عوارض صادرات خرما گفت: عوارض صادرات خرما بسیار زیاد است، این عوارض بالای صادراتی، دامنگیر سیستان هم خواهد شد و انتظار ما این است که نظام صنفی این موضوع را  از ستاد تنظیم بازار پیگیر شود.

وی با اشاره به مانده مطالبات زعفران کاران خاطرنشان کرد: وظیفه سازمان تعاون روستایی خرید، انبارش و وضع دستورالعمل‌ها بوده و این عمل را به بهترین شکل ممکن و با ۷۲ تن ذخیره زعفران انجام داده است.

مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران افزود: تامین مالی این زعفران خریداری شده با بانک مرکزی و بانک های عامل بوده که بخشی از آنها به تعهدات خود عمل نکرده اند.

وی ادامه داد: در حال حاضر بیش از ۳۲ درصد از مطالبات زعفران کاران در استان ها پرداخت شده و با رایزنی هایی که با بانک‌ها داشتیم تا ۱۰ روز آینده این میزان به ۴۰ درصد خواهد رسید.

شیرزاد گفت: فروش رب فله در بورس کالا برای پرداخت بدهی گوجه کاران در حال اتمام است و در حال حاضر ۹۳ درصد مطالبات آنها پرداخت شده که تا قبل از سال ۹۹ این پرداخت ها تکمیل خواهد شد.

وی افزود: در یک سال گذشته مازاد تولید را در محصولات زراعی، دامی و باغی داشتیم که نظام صنفی کشاورزی باید یک ورود موثر در این بخش داشته باشد.

کاهش 30 درصدی تعرفه بیمه شخص ثالث ماشین آلات کشاورزی

در ادامه این نشست، رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی اظهار کرد: بیمه شخص ثالث برای تراکتورها یک اقدام مثبت است که در این رابطه موفق شدیم با رایزنی‌هایی که با بیمه انجام دادیم، 30 درصد از تعرفه آن را کاهش دهیم.

کامبیز عباسی در رابطه با پلاک گذاری تراکتورها خاطرنشان کرد: 8 تا 10 درصد گازوئیل کشور مربوط به بخش کشاورزی است که 4 تا 5 درصد آن توسط بخش ماشین آلات کشاورزی استفاده می‌شود.

وی افزود: تاکنون 270 هزار تراکتور و کمباین پلاک گذاری شده و تا پایان سال 99 ملزم هستیم که تمام این ماشین آلات را پلاک گذاری کنیم، در غیر این صورت به ماشین های پلاک گذاری نشده سوخت تعلق نمی‌گیرد.

ضرورت وفاق بخش دولتی و خصوصی درباره الگوی کشت

در ادامه این نشست، سرپرست معاونت امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی اظهار کرد: بخش دولتی و خصوصی باید در رابطه با الگوی کشت به یک وفاق برسند.

جواد وفابخش افزود: اعضای نظام صنفی کشاورزی، کنشگران بخش تولید و نظام محصولی محسوب می‌شوند و ما از تعامل با نظام صنفی استقبال می‌کنیم.

در این نشست، رئیس نظام صنفی کشاورزی کشور اظهار کرد: دولت یک فرد شایسته را در راس وزارت جهاد کشاورزی قرار داده و سکان وزارت در دستان ایشان است.

محمد شفیع ملک زاده ادامه داد: مهندس کشاورز نسبت به بخش خصوصی و واگذاری امور به تولیدکنندگان، نگاه دلسوزانه دارد و به دنبال همدلی و همراهی بین بخش خصوصی و دولتی است.

وی گفت: نگاه مهندس کشاورز این مسیر را برای ما هموار کرده است.

 

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید