Iranian Agriculture News Agency

مدیرکل آبخوانداری سازمان جنگل‌ها:

آبخیزداری ۹۰۰ میلیون مترمکعب سیلاب را کنترل کرد

در سالجاری در۶ هزار و ۸۴ نقطه از کشور فعالیت آبخیزداری و آبخوان داری از محل صندوق توسعه ملی انجام می شود

آبخیزداری ۹۰۰ میلیون مترمکعب سیلاب را کنترل کرد

یک مقام مسئول با بیان اینکه بارندگی اخیر موجب ایجاد خسارت در ۱۱ استان کشور شد،گفت:در این نوبت بارندگی، فعالیت های آبخیزداری و آبخوانداری موجب کنترل ۹۰۰ میلیون متر مکعب سیلاب شد.

به گزارش ایانا به نقل از مهر،ابوالقاسم حسن پور، مدیرکل دفتر کنترل سیلاب و آبخوان داری سازمان جنگل ها با بیان اینکه خسارت سیل به استان های کشور هنوز به طور دقیق برآورد نشده است،اظهارداشت:مجموعه آبخیزداری سازمان جنگلها و مدیریت بحران استان های مربوطه، درگیر برآورد خسارات هستند، برخی استانها ارقامی را اعلام کرده اند اما هنوز قطعی نشده است.

وی اضافه کرد: به طور کلی ۲۲ استان کشور از بارش خوبی که رخ داد، سهم دریافت کردند و ما خوشحال هستیم که بارش های پاییزی در کشور بیش از میزان نرمالی است که در بلندمدت اتفاق افتاده و موجب خوشحالی مردم و کشاورزان شده است.

این مقام مسئول ادامه داد: همچنین دو استان کهگیلویه و بویر و ایلام بیشترین میزان بارش دریافتی را داشته اند و اردبیل و آذربایجان شرقی نسبت به معدل نرمال بارش خود، سهم کمتری را دریافت کرده اند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود  با بیان اینکه در این مرحله ۱۱ استان کشور دچار خسارت سیل شده اند، افزود: مازندران، گیلان، خوزستان، کهگیلویه و بویراحمد، لرستان،کرمانشاه، فارس، سیستان و بلوچستان، ایلام و اصفهان استانهایی هستند که دچار خسارت شده اند.

مدیرکل دفتر کنترل سیلاب و آبخوان داری سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور ادامه داد:سیلی که در مهرماه اتفاق افتاد، نشان داد حوزه هایی که تحت پوشش فعالیت های آبخیزداری و آبخوان داری قرار داشتند خسارت به مراتب کمتری نسبت به حوزه هایی که تحت پوشش این فعالیت ها نبودند، دریافت کردند.

حسن پور با اشاره به مجموعه فعالیت های آبخیزداری و آبخوان داری که در سطح این استان ها انجام و آبگیری شد، گفت: این اقدامات توانست در این نوبت بارندگی، ۹۰۰ میلیون متر مکعب سیلاب را کنترل کند که این اثر بخشی فعالیت های آبخیزداری و آبخوان داری را نشان می دهد.

این مقام مسئول در سازمان جنگلها با اشاره به اینکه عرصه وسیع حوزه های آبخیز کشور نیازمند سرمایه گذاری و تخصیص اعتبارات بیشتری است، افزود: در سالجاری از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی، تخصیص اعتبارات خوبی برای این بخش صورت گرفته است و تاکنون در۶ هزار و ۸۴ نقطه از  کشور  فعالیت آبخیزداری و آبخوان داری از محل صندوق توسعه ملی انجام می شود؛ اما نیاز داریم با سرمایه گذاری بیشتر در سال آینده و سال های آتی فعالیت های خود را ادامه دهیم و سیاست های خود را تحقق بخشیم.

 

حسن پور افزود: هم اکنون در ۲۱ میلیون هکتار از حوزه آبخیزکشور یا عملیات آبخیزداری و آبخوان داری انجام شده و به اتمام رسیده و یا در دست اجرا است.


 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید