Iranian Agriculture News Agency

مدیرکل دامپزشکی آذربایجان غربی مطرح کرد:

روزانه بیش از 270 تن مرغ در کشتارگاه‌های آذربایجان غربی عرضه می‌شود

مدیرکل دامپزشکی آذربایجان غربی در خصوص میزان تولید گوشت مرغ در کشتارگاه های استان گفت: روزانه بیش از 270 تن گوشت مرغ در کشتارگاه های استان عرضه می شود که بیش از نیاز مصرف استان است.

روزانه بیش از 270 تن مرغ در کشتارگاه‌های آذربایجان غربی عرضه می‌شود

به گزارش خبرنگار ایانا در استان آذربایجان غربی،امید خلیل زاده در جلسه ویبنار قرارگاه ساماندهی مرغ کشور که با حضور معاون بهبود تولیدات دامی ومعاون توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی و رییس سازمان دامپزشکی  و روسای سازمان های جهاد کشاورزی کشوربرگزار شد ، با اعلام این خبر اظهار کرد  با بیان اینکه روزانه 149 هزار و 442 قطعه مرغ با تناژ 277 هزار و 527  تن در کشتارگاه های مرغ استان تولید و روانه بازار می شود، افزود: هم اکنون نیاز استان در روز 210 تا 230  تن است که این میزان تولید بیش از نیاز استان به شمار می رود.

وی با اشاره به برنامه ها و اقدامات دامپزشکی استان برای تنظیم بازار مرغ استان، تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر مراکز کشتارگاهی در قالب استقرار نیروی دولتی در کشتارگاه های طیور، تشدید نظارت بر مراکز عرضه و واحد های قطعه بندی رعایت ضوابط ابلاغی و کنترل بهداشتی تولیدات و نظارت شبکه های دامپزشکی با محوریت مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ها در مورد رعایت سن کشتاری را از مهمترین این برنامه ها اعلام کرد.

مدیرکل دامپزشکی آذربایجان غربی اضافه کرد: اعلام روزانه آمار تولید و هماهنگی با جهاد کشاورزی استان در خصوص میزان  جوجه ریزی و ورود مرغ زنده به کشتارگاه ها و کنترل مغایرت های احتمالی از طریق سامانهgis طیور با بررسی تلفات عادی و بیماری و محاسبه میزان عرضه خارج از شبکه و معرفی متخلفین احتمالی به مدیریت جهاد شهرستانی از دیگر برنامه های این اداره کل برای تنظیم بازار مرغ استان به شمار می رود. 

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید