معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان غربی مطرح کرد:
روزانه ۲۴۰ تن گوشت مرغ در آذربایجانغربی تولید میشود
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان غربی با اشاره به اینکه میزان مصرف روزانه گوشت مرغ استان ۲۰۰ تن است، گفت: روزانه بیش از ۲۴۰ تن گوشت مرغ در سطح استان تولید میشود.
به گزارش خبرنگار ایانا در استان آذربایجان غربی،نادر صادقی در دیدار معاون وزیر صمت با نماینده ولیفقیه در استان و امام جمعه ارومیه با بیان اینکه در ذخیره کالاهای مورد نیاز مردم با مشکلی روبرو نیستیم، اظهار کرد: روزانه بیش از ۲۴۰ تن گوشت مرغ در استان تولید میشود.
وی با اشاره به اینکه مصرف روزانه گوشت مرغ استان ۲۰۰ تن است، عنوان کرد: ۴۰ تن بیش از نیاز استان تولید میشود.
صادقی تصریح کرد: انتظار میرود دستگاههای نظارتی بیشازپیش بازرسیها و نظارتها را افزایش دهند تا مردم با سهولت بیشتری به اقلام مصرفی دسترسی داشته باشند.
دیدگاه تان را بنویسید