مدیر کل دامپزشکی آذربایجان غربی :
آماده باش 43 اکیپ دامپزشکی در اجرای طرح تشدید نظارت های بهداشتی در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان در آذربایجان غربی
مدیر کل دامپزشکی آذربایجان غربی گفت : طرح تشدید نظارت بهداشتی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان در استان توسط 43 اکیپ بازرسی بهداشتی دامپزشکی به منظور نظارت بر مراکز عرضه انواع فرآورده های خام دامی از 14 اسفند ماه 1400 آغاز شده و تا 12 اردیبهشت 1401 اجرا می شود.
به گزارش خبرنگار ایانا در استان آذربایجان غربی،سید امید خلیل زاده با اعلام این خبر اظهار کرد: با توجه به ضرورت تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر تولید ، عرضه فرآورده های خام دامی و حفظ سلامت مصرف کنندگان در ایام تعطیلات نوروز و ماه مبارک رمضان ، طرح تشدید نظارتهای بهداشتی همراه با رعایت پروتکل های بهداشتی به منظور کنترل بهداشتی انواع گوشت و فرآورده های خام دامی در مراکز عرضه ، رستورانها و غذاخوریهای فعال در ایام تعطیلات نوروزی با به کارگیری نزدیک به 104 نفر ناظر بهداشتی و شرعی در دو شیفت کاری در سطح استان اجرایی خواهد شد.
یل زاده افزود : با توجه به خطر انتقال بیماریهای مختلف در اثر عرضه غیر بهداشتی فرآوردههای خام دامی، از کلیه شهروندان در خواست می شود، فرآورده های خام دامی مورد نیاز خود را از مراکز مجاز تهیه و از خرید گوشت قرمز فاقد مهر دامپزشکی،گوشت از پیش چرخ شده، آلایش مرغ بدون بستهبندی و یا فرآوردههای خام دامی بستهبندی شده با برچسب مخدوش خودداری کرده و هنگام خرید موارد بستهبندی به تاریخ تولید، انقضا و کد بهداشتی دامپزشکی توجه کنند.
وی همچنین اضافه کرد : ستاد اجرایی نظارت بهداشتی ویژه ایام تعطیلات نوروزی و ماه مبارک رمضان مستقر در اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی با شماره تماس 32778701– 044 و سامانه ارتباطی 1512 و شبکه دامپزشکی شهرستان ارومیه با شماره تماس 32426848 -044 از ساعت 8 صبح الی 14 بعد از ظهر و از ساعت 14 لغایت 20 عصر آماده دریافت و ارائه هرگونه راهنمائی و پاسخگویی به سوالات و گزارشات مردمی است.
دیدگاه تان را بنویسید