Iranian Agriculture News Agency

همزمان با دهه فجر انجام شد؛

افتتاح 2 واحد مرغداری گوشتی به ظرفیت 20 هزار قطعه‌ای در شهرستان اهر

مدیر جهادکشاورزی شهرستان اهر از افتتاح 2 واحد مرغداری گوشتی 20 هزار قطعه ای در گرامیداشت دهه مبارک فجر 98 در این شهرستان خبر داد.

افتتاح 2 واحد مرغداری گوشتی به ظرفیت 20 هزار قطعه‌ای در شهرستان اهر

 محمد اسدی، ضمن بیان این مطلب افزود: در ایام الله دهه مبارک فجر، این واحدهای مرغداری گوشتی به ظرفیت اسمی 20 هزار قطعه به مدیریت آقایان جواد ابراهیم نژاد و خلیل ولی پور در اراضی روستاهای برمیس و چاپان شهرستان اهر، با اعتباری بالغ بر 50 میلیارد ریال آورده شخصی و با سرمایه گذاری بخش خصوصی و بدون تسهیلات بانکی با حضور مقامات شهرستانی از جمله فرماندار، معاونین، بخشداری مرکزی، روسای ادارات و تعدادی از سرمایه گذاران بخش طیور شهرستان، مدیریت و تعدادی از همکاران جهادکشاورزی شهرستان افتتاح شد.

لازم به ذکر است با بهره برداری از این طرح ها سالانه به طور متوسط بر ظرفیت تولید گوشت سفید مرغی شهرستان اهر به میزان 550 تن (زنده قپان) افزوده شد و همچنین به  تعداد 12نفر اشتغال مستقیم و به میزان متناسب بر اشتغال غیر مستقیم نیز افزوده شد. 

 

 

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید