Iranian Agriculture News Agency

قلع و قمع بیش از ۲۵ فقره تغییر کاربری اراضی کشاورزی در کوی کاوه باسمنج شهرستان تبریز

فرمانده یگان حفاظت اراضی کشاورزی استان آذربایجان شرقی از قلع و قمع بیش از ۲۵ مورد تبصره ۲ ماده ۱۰ در کوی کاوه باسمنج شهرستان تبریز خبر داد.

 قلع و قمع بیش از ۲۵ فقره تغییر کاربری اراضی کشاورزی در کوی کاوه باسمنج شهرستان تبریز
به گزارش خبرنگار ایانا در آذربایجان شرقی، سرهنگ شهریار کاظم پور درگفتگو با خبرنگاران  با بیان اینکه با تاکید دادستان کل کشور و دادستانهای مراکز استانها اجرای حکمهای معوق قلع وقمع در دستور کار یگان حفاظت اراضی قرار گرفته است لذا امیدواریم تا پایان سال بیشتر این حکمها اجرا ‌شود افزود: یگان حفاظت امور اراضی وظیفه صیانت و پاسداری از اراضی کشاورزی را برعهده دارد که این امر فقط با همکاری آحاد مردم و همه سازمانها امکان پذیر است.
وی با اشاره به عزم یگان حفاظت اراضی کشاورزی برای برخورد جدی و قانونی با هر گونه تصرف اراضی کشاورزی گفت: اوایل دی ماه سال جاری 25 فقره از تغییر کاربری‌های غیرمجاز در این استان در کوی کاوه  باسمنج شهرستان تبریز به مساحت 33000 مترمربع قلع و قمع شد که این روند شتابدار ادامه خواهد یافت.
سرهنگ کاظم پور با بیان اینکه دستگاه قضا و نیروی انتظامی از جمله دستگاه‌هایی هستند که در اجرای قانون و حفاظت از اراضی کشاورزی می‌توانند به عنوان بازوی اجرایی نقش اساسی و کلیدی داشته باشند افزود: برای رسیدن به امنیت پایدار در بخش کشاورزی بایستی از همه ظرفیت ‌ها همچون تشکل های بخش کشاورزی مثل نظام صنفی کشاورزی ، خانه کشاورز،  کانون کشاورزان خبره و انجمن‌های صنفی و همیاران افتخاری پلیس در ناجا به عنوان حافظان زمین، حافظین کشاورزی یا زمین بان بهره‌مند شویم.
وی با بیان اینکه کشورمان در زمینه خاکی که بتواند امنیت غذایی را تامین، حفظ و افزایش دهد با محدودیت روبرو است افزود: اگر خاک را حفظ نکنیم در آینده دچار مشکل خواهیم شد.
فرمانده یگان حفاظت کشاورزی استان با بیان اینکه در زمان حاضر بیش از ده ها دستگاه خودرو واکنش سریع و خط ۱۳۱ دراختیار یگان حفاظت از امور اراضی می باشد که با گرفتن اخبار تغییر کاربری اراضی از مردم با این خودروها امکان اعزام به محل و شناسایی فراهم می‌شود افزود: اگر تغییر کاربری خلاف مقررات انجام شده باشد براساس تبصره ۲ ماده ۱۰ قلع بنا در دستور کار قرار می‌گیرد که در این ارتباط تاکنون در استان آذربایجان شرقی بیش از 190 مورد اقدام شده‌است.
وی یکی از راه‌ها برای جلوگیری از تغییر کاربری اراضی کشاورزی را شناسایی بنگاه‌های معاملات ملکی غیرمجاز دانست و افزود: این بنگاه‌ها زمینه وقوع جرم را ایجاد می‌کنند و مراکزی که بدون مجوز اقدام به فروش و قطعه قطعه کردن اراضی می‌کنند از طریق اماکن نیروی انتظامی و اتاق اصناف شناسایی و پلمب شوند.
سرهنگ کاظم پور با بیان اینکه از مردم درخواست می کنیم در شناسایی و تغییرکاربری غیرمجاز اراضی زراعی در سطح استان، سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی را یاری کنند تصریح کرد : سامانه تلفنی ۱۳۱ با هدف ارتباط مردمی برای اطلاع رسانی جهت پیشگیری و جلوگیری از تخریب، خاکبرداری، شن ریزی و... برخورد با ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی زراعی و باغی راه اندازی شده و آماده دریافت هرگونه اخبار و اطلاعات ، انتقاد و پیشنهادات مردمی در این خصوص است.
انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید