نجفی:
ذرت شهرستان اهر «اهر مکه سی» با طعم بی نظیرش از شهرت کشوری برخوردار است
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان اهر گفت: ذرت شهرستان اهر «اهر مکه سی» با طعم بینظیرش از شهرت کشوری برخوردار است.
علی نجفی در گفتگو با خبرنگار ایانا در آذربایجان شرقی، افزود: امسال سطح زیر کشت ذرت در شهرستان اهر ۲۷۵ هکتار بوده است که ۲۵۰ هکتار آن بهصورت آبیاری تیپ اجراشده و ۲۵ هکتار نیز بهصورت سنتی است.
وی افزود: در شهرستان اهر سالیان سال ذرت به صورت سنتی در سطح ۲۰ هکتار کشت میشد که امسال با ارائه آموزشهای لازم امسال بهصورت مکانیزه و سنتی تولید این محصول به شکل قابلتوجهی افزایشیافته است.
وی با تشکر از بهرهبرداران که همسو با کارشناسان جهاد کشاورزی حرکت کردهاند عنوان کرد: تولید این محصول در هر هکتار برای ۵۰ نفر اشتغال ایجاد میکند و درآمد نسبتاً مناسبی را نصیب بهرهبرداران بخش کشاورزی شهرستان میکند.
نجفی ادامه داد: اهر مکه سی از محصولات خاص این شهرستان است که دارای عطر و طعم خاصی بوده و جزو برندهای شناختهشده در سطح استان و کشور است.
مسئول زراعت جهاد کشاورزی شهرستان اهر نیز گفت: ذرت دانهای بومی اهر است که با نام اهر مکه سی شناسایی میشود و با عطرو طعمی که دارد از شهرت کشوری برخوردار است و در جذب گردشگر توانسته نقش به سزایی ایفا کند.
سکینه طاهری افزود: زمان کاشت ذرت در شهرستان اهر نیمه دوم اردیبهشت تا اوایل خرداد است و برداشت این محصول از اواسط تیرماه آغاز میشود.
وی با اشاره به اینکه ذرت اهر با حداقل کود شیمیایی و به صورت ارگانیک تولید میشود گفت: این محصول علاوه بر عرضه در استان به تهران، گیلان و اردبیل نیز ارسال میشود.
دیدگاه تان را بنویسید