Iranian Agriculture News Agency

جعفروند در گفتگو با ایانا خبر داد:

توزیع ده هزار بسته آموزشی و ترویجی جهت ارتقای آبزی مصرفی خانوارهای استان آذربایجان شرقی

مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی از توزیع تعداد ده هزار بسته آموزشی مصرف و طبخ آبزیان در استان خبر داد.

توزیع ده هزار بسته آموزشی و ترویجی جهت ارتقای آبزی مصرفی خانوارهای  استان آذربایجان شرقی

قاسم جعفروند در گفتگو با خبرنگار ایانا در آذربایجان شرقی، با اعلام این مطلب گفت: هدف از فعالیت های آموزشی و ترویجی بخش شیلات، ارتقاء به سطح مطلوب تولید و مصرف آبزیان در استان است، بدین منظور جهت تحت پوشش قرار دادن مخاطبین بیشتر و سرعت بخشیدن به اشاعه فرهنگ آبزی مصرفی در جامعه سعی شده است در شرایط کنونی از شیوه های غیرحضوری ترویج از جمله انتشار و توزیع کتابچه های آموزشی و ترویجی طبخ و معرفی مزایا و نحوه استفاده آبزیان بیشتر استفاده کنیم .

وی با اشاره به اهداف ترویج در شیلات گفت: ترویج شیلاتی در حوزه مصرف آبزیان بیشتر شامل اهداف توسعه ای و فعالیتهای ترویجی و آموزشی در قشر بانوان را شامل می شود.

وی ادامه داد: با توجه به فاصله زیاد سرانه مصرف آبزیان با سرانه مصرف کشوری در استان آذربایجان شرقی، سرمایه گذاری معنوی و فرهنگی از عناصر ضروری ترویجی شیلات است که در دو سال اخیر به دلیل شرایط کرونایی حاکم، بیشتر در قالب  تفاهم نامه های منعقده با سایر ادارات و ارگانها و توزیع بسته های آموزشی و ترویجی به مربیان و مروجان و افراد محلی پیشرو انجام شده است .

جعفروند افزود: این مدیریت جهت بروز رسانی دانش مروجان و مربیان زن استان جهت تشویق اقشار مختلف مردم برای مصرف آبزیان ، در قالب همکاریهای فیمابین با ادارات و ارگانهای دولتی و خصوصی در سطح استان و اهداء تعداد ده هزار نسخه کتابچه آموزشی طبخ آبزیان جهت توزیع در واحدهای زیرمجموعه انجام داده است .

مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهادکشاورزی استان با بیان اینکه آگاه کردن جامعه نسبت به خواص تغذیه ای آبزیان و تأثیر آنها در سلامت انسان و پیشگیری از انواع بیماریها ضروری است افزود: توجه داشته باشیم که مربیان بعنوان الگو و معتمد خانوارها اگر آگاهی کافی در خصوص آبزیان و خواص تغذیه ای و دارویی محصولات دریایی  داشته باشند و با میل و رغبت نسبت به طبخ غذاهای خوشمزه از آبزیان آموزشهای لازم را ارائه دهند، خانواده ها نیز به مصرف آبزیان مفید تشویق شده و این عادت غذایی را به همراه سلامتی و طول عمر خواهند داشت.

وی در خاتمه با بیان اینکه اگر طعم و بوی ماهی  مطلوب خانواده ها نیست، می توانند با تازه خوری و ایجاد تنوع در طبخ آبزیان و افزودن سبزیجات و ادویه های معطر بوی ماهی را مطابق با سلیقه خود تغییر دهند و همچنین با افزودن گوشت ماهی به غذاهای مورد علاقه کودکان به تدریج آنها را به مصرف ماهی عادت دهند افزود: هموطنان در شرایط اقتصادی امروز می توانند جهت بهره مندی از خواص دارویی و تغذیه ای آبزیان با صرف هزینه کمتر از ماهیان ارزان قیمت تر و با تنوع غذایی بیشتری مثل کیلکا مصرف نمایند و این نعمت خدادادی را از عزیزانشان دریغ نکنند.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید