Iranian Agriculture News Agency

صیادی در گفتگو با ایانا خبر داد:

تولید انواع نان با آرد کامل در شهرستان مرند

معاون رئیس سازمان و مدیرجهاد کشاورزی شهرستان ویژه مرند از واحد نانوایی تولید نان کامل در این شهرستان بازدید کرد.

تولید انواع نان با آرد کامل در شهرستان مرند

علی صیادی در این بازدید در گفتگو با خبرنگار ایانا در آذربایجان شرقی توجه به کیفیت نان در این واحد نانوایی را مثبت ارزیابی کرد و گفت: خوشبختانه در این واحد شاهد هستیم گندم در آسیاب  آرد مرغوب و کامل  تهیه شده برای پخت انواع نان استفاده می‌شود.

وی در مورد آرد کامل و نان کامل گفت: آردهای سفید تقریباً به صورت کلی از نشاسته تشکیل شده و فاقد مواد حیاتی از ویتامینها و قسمت اعظم املاح معدنی محروم است جوانه و پوست دانه کاملاً غنی از آهن، پروتئین، ویتامین B وC است و دلیل تیرگی رنگ آردهای کامل، رنگ دانه های طبیعی موجود  درداخل سبوس می باشد که نانهای سفید فاقد این املاح می باشند و نان کامل یعنی نانی که حاوی فیبر و سبوس است و با استفاده از آرد کامل نیاز به غنی سازی آرد با سبوس نیست و بسیاری از مشکلات بهداشتی مرتفع می‌شود.

معاون رئیس سازمان و مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ویژه مرند افزود: با تولید نان با آرد کامل درصد ابتلا به بیماریهای ناشی از کمبود فیبر کاهش می‌یابد که امیدواریم هر چه زودتر با حمایت مسئولان روند تولید آرد کامل در شهرستان تسریع یابد.

صیادی ضمن تقدیر و تشکر از مجموعه گروه صنعتی شاطری بابت سرمایه‌گذاری در جهت راه‌اندازی نانوایی‌هایی زنجیره‌ای شاطری در سطح شهرستان گفت: در این نانوایی چند منظوره استانداردهای مدنظر در خصوص پروتکلهای بهداشتی به خوبی رعایت می شود و قطعاً این نکات موجب می شود مشتریان رضایت کامل داشته باشند این نانوایی گندم خریداری شده را با استفاده از آسیاب موجود در محل به آرد کامل تبدیل می‌کند و از آرد کامل نان سبوس‌دار پخت می‌کند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: مصرف نان سبوس‌دار با توجه به بهبود عملکرد دستگاه گوارش و جلوگیری از بیماریهای روده‌ای، پوکی استخوان و غیره در مقایسه با نان سفید برای سلامتی شهروندان بسیار سالم‌تر می‌باشد و آرد کامل چند برابر دیگر آرد‌ها منیزیم، روی و آهن داشته و در پیشگیری از بیماریهای عصبی و پوستی خصوصا بیماریهای دستگاه گوارشی تاثیر به سزایی دارد.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید