Iranian Agriculture News Agency

جعفروند در گفتگو با ایانا:

در استان آذربایجان شرقی سالانه حدود 8603 تن گوشت ماهی تولید می شود

شهرستان مراغه با تولید ۱۲۸۰ تن ماهی قزل آلا رتبه اول تولید ماهیان سردآبی در آذربایجان شرقی

به منظور بررسی و حل برخی از مشکلات موجود مزارع آبزی پروی سردآبی شهرستان مراغه، کارگاه آموزشی با کارشناسان و جمعی از پرورش دهندگان شهرستان مراغه برگزار شد.

در استان آذربایجان شرقی سالانه حدود 8603  تن گوشت ماهی تولید می شود

مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی در گفتگو با خبرنگار ایانا در آذربایجان شرقی در خصوص این کارگاه آموزشی گفت: این کارگاه نشست تخصصی با موضوع ارتقای بهره وری و مدیریت مزارع آبزی پروری شهرستان بود که با مسئولین شیلات استان و شهرستان مربوطه برگزار شد.

 قاسم جعفروند ادامه داد: در این کارگاه آموزشی، ضمن طرح مباحث آموزشی جهت ارتقای بهره وری و مدیریت مزارع پرورشی، مسائل و مشکلات پرورش دهندگان در حوزه های مختلف تولید و پرورش در مزارع مورد بحث و بررسی قرا گرفت .

وی با تاکید بر اهمیت برگزاری این جلسات در افزایش تعامل بین دستگاه های دولتی و متولیان امر از یکطرف و پرورش دهندگان ماهی، ابراز امیدواری کرد با همکاری این مدیریت و مسئولین مرتبط در استان و شهرستانها، پیگیریهای لازم تا حصول نتیجه نهایی انجام و زمینه رفع مشکلات مطرح شده فراهم شود.

وی افزود: در استان آذربایجان شرقی سالانه حدود 8 هزار و 603 تن گوشت ماهی تولید می شود که 5 هزار و 426 تن از این میزان مربوط به تولید ماهیان سردابی است.

مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهادکشاورزی استان گفت: شهرستان مراغه در سال 1399 با تولید 1280 تن ماهی قزل آلا  در استان با رتبه اول تولید ماهیان سردآبی یکی از قطبهای تولید و پرورش ماهی در استان محسوب می شود.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید