وزیر جهاد کشاورزی بر ارتقای ضریب نفوذ دانش و فناوری در بخش کشاورزی ایران تاکید کرد.
کمیته اخلاق در پژوهش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دوم شهریورماه، مجوز آغاز فاز سوم کارآزمایی بالینی واکسن نوترکیب پروتئین اسپایک کووید-۱۹ موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی به نام «رازی کووپارس» را صادر کرد.
سخنگوی پروژه کارآزمایی بالینی واکسن «کووپارس» انستیتو رازی توضیحاتی درباره روند کارآزمایی بالینی این واکسن و همچنین اقدامات صورت گرفته برای تولید انبوه آن ارائه کرد.
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در آیین رونمایی از محصولات ایرانساخت حوزه امنیت غذایی و واکسن بر تاثیر بالای این تولیدات در کاهش ارزبری تاکید کرد.
سخنگوی طرح کارآزمایی بالینی واکسن «کووپارس» انستیتو رازی آخرین خبرها از انجام مرحله دوم مطالعه کارآزمایی بالینی این واکسن را تشریح کرد.
مراسم تجلیل از دانشمندان و دست اندرکاران ساخت واکسن رازی(کوو پارس) با حضور وزیر جهاد کشاورزی و برخی از مسئولان کشوری برگزار شد.
محصول «محرک رشد قارچ خوراکی» تولید شده در پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی با همکاری شرکت بذر قارچ پگاه رویش که طی آزمایشهای عملی در واحد کشت قارچ خوراکی باعث افزایش 10 درصدی راندمان تولید محصول میشود از امسال به تولید انبوه میرسد.
در دیدار وزیر جهاد کشاورزی ایران و رییس آکادمی کشاورزی وابسته به وزارت کشاورزی روسیه، دو طرف برای همکاری در زمینه های علمی به ویژه کشاورزی اعلام آمادگی کردند.
مرحله دوم کارآزمایی بالینی واکسن کووپارس موسسه رازی از امروز آغاز شد و قرار است در این مرحله ۵۰۰ داوطلب در ۲ گروه ۲۵۰ نفره این واکسن را دریافت کنند.
سخنگوی موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی از انتخاب دوز 10 میکروگرم در 200 میکرولیتر به عنوان دوز موثر برای ادامه کارآزمایی بالینی واکسن رازی کووپارس در فازم دوم خبر داد.