افزایش چشمگیر تولید زعفران در استان اصفهان
استان اصفهان حائز رتبه چهارم کشور در تولید محصول زعفران است
به گزارش خبرنگار ایانا در استان اصفهان ، احمدرضا رئیسزاده، مدیر امور باغبانی سازمان در خصوص برداشت زعفران در استان اظهار کرد: عملیات برداشت و فرآوری زعفران از اواخر مهرماه سال جاری در مناطق سردسیر استان آغاز شده و به مرور به شهرستانهای معتدل و گرمسیر گسترش خواهد یافت.
وی با بیان اینکه استان اصفهان حائز رتبه چهارم کشور در تولید محصول زعفران است، بیان کرد: سطح زیر کشت زعفران بالغ بر 1600 هکتار و با تولید بیش از 9000 کیلوگرم بوده که نسبت به سال گذشته 150 هکتار در سطح و 200 کیلوگرم در وزن افزایش داشته است.
مدیر امور باغبانی سازمان افزود: متوسط عملکرد مزارع زعفران استان 5/6 کیلوگرم در هکتار بوده که در مقایسه با میانگین کشور که 5/3 کیلوگرم است، بسیار قابل ملاحظه میباشد.
وی افزود: شهرستانهای تیران و کرون با 245 هکتار، نطنز 240 هکتار، نجف آباد 160 هکتار، آران و بیدگل 100 هکتار، شاهین شهر و میمه 95 هکتار، اردستان 95 هکتار و کاشان 94 هکتار به ترتیب بیشترین سطح زیرکشت را نسبت به سایر شهرستانها به خود اختصاص دادهاند.
رئیسزاده افزود: مدیریت باغبانی سازمان در راستان حمایت از توسعه کشت و فرآوری زعفران همه ساله اقدام به برگزاری کلاسها، کارگاهها و بازدیدهای علمی و آموزشی و پرداخت تسهیلات کم بهره و یارانه به متقاضیان کشت زعفران مینماید. همچنین به منظور تکمیل زنجیره ارزش زعفران، برای اولین بار در استان، کارگاه خرید و بستهبندی محصول زعفران از زعفران کاران استان راهاندازی شده است.
دیدگاه تان را بنویسید