Iranian Agriculture News Agency

افزایش چشمگیر تولید زعفران در استان اصفهان

استان اصفهان حائز رتبه چهارم کشور در تولید محصول زعفران است

افزایش چشمگیر تولید زعفران در استان اصفهان

به گزارش خبرنگار ایانا در استان اصفهان ، احمدرضا رئیس‌زاده، مدیر امور باغبانی سازمان در خصوص برداشت زعفران در استان اظهار کرد: عملیات برداشت و فرآوری زعفران از اواخر مهرماه سال جاری در مناطق سردسیر استان آغاز شده و به مرور به شهرستان‌های معتدل و گرمسیر گسترش خواهد یافت.

وی با بیان اینکه استان اصفهان حائز رتبه چهارم کشور در تولید محصول زعفران است، بیان کرد: سطح زیر کشت زعفران بالغ بر 1600 هکتار و با تولید بیش از 9000 کیلوگرم بوده که نسبت به سال گذشته 150 هکتار در سطح و 200 کیلوگرم در وزن افزایش داشته است.

مدیر امور باغبانی سازمان افزود: متوسط عملکرد مزارع زعفران استان 5/6 کیلوگرم در هکتار بوده که در مقایسه با میانگین کشور که 5/3 کیلوگرم است، بسیار قابل ملاحظه می‌باشد.

وی افزود: شهرستان‌های تیران و کرون با 245 هکتار، نطنز 240 هکتار، نجف آباد 160 هکتار، آران و بیدگل 100 هکتار، شاهین شهر و میمه 95 هکتار، اردستان 95 هکتار و کاشان 94 هکتار به ترتیب بیشترین سطح زیرکشت را نسبت به سایر شهرستان‌ها به خود اختصاص داده‌اند.

رئیس‌زاده افزود: مدیریت باغبانی سازمان در راستان حمایت از توسعه کشت و فرآوری زعفران همه ساله اقدام به برگزاری کلاس‌ها، کارگاه‌ها و بازدیدهای علمی و آموزشی و پرداخت تسهیلات کم بهره و یارانه به متقاضیان کشت زعفران می‌نماید. همچنین به منظور تکمیل زنجیره ارزش زعفران، برای اولین بار در استان، کارگاه خرید و بسته‌بندی محصول زعفران از زعفران کاران استان راه‌اندازی شده است.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید