Iranian Agriculture News Agency

تولید 5700 تن گوشت سفید و قرمز در تنکابن

مدیر جهاد کشاورزی تنکابن از تولید 5 هزار و 700 تن گوشت قرمز و سفید در این شهرستان در 6 ماه نخست امسال خبر داد.

تولید 5700 تن گوشت سفید و قرمز در تنکابن

به گزارش خبرنگار ایانا در مازندران، ابراهیم کاویانی مدیر جهاد کشاورزی تنکابن از تولید 5 هزار و 700 تن گوشت قرمز و سفید در شهرستان تنکابن در 6 ماه نخست امسال خبر داد و گفت: 6 ماهه امسال یک هزار و 875 تن گوشت قرمز و 3 هزار و 825 تن گوشت سفید در واحدهای دامپروری این شهرستان تولید شد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان تنکابن با اشاره به اینکه این شهرستان دارای 36 هزار و 967 راس دام سنگین، 80 هزار و 638 راس دام سبک و 25 واحد دامی صنعتی است، ثبت جوجه ریزی در سامانه سماصط را 2 میلیون و 700 هزار قطعه اعلام کرد و افزود: سال گذشته 6 هزار و 200 تن گوشت سفید و 2 هزار و 700 تن گوشت قرمز در این شهرستان تولید شد.

وی در خاتمه با اشاره به نقش کارشناسان در واحدهای دامداری این شهرستان، خاطرنشان کرد: اطلاع‌رسانی کارشناسان این مدیریت و آشنا کردن دامداران و تولیدکنندگان به مسائل علمی پرواربندی بره و گوساله در واحدهای پرواربندی، سبب کاهش هزینه تولید و افزایش بازده اقتصادی و سودآوری در جامعه می‌شود.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید