Iranian Agriculture News Agency

مدیر جهاد کشاورزی قروه:

روزانه 7 تن گوشت مرغ در قروه مصرف می‌شود

فعالیت ۴۰ واحد مرغداری در قروه

مدیر جهاد کشاورزی قروه گفت: روزانه حدود 5.5 تن مرغ گرم برای بازار مصرف قروه تأمین می‌شود در حالیکه میزان مصرف روزانه گوشت مرغ در این شهرستان ۷ تن است.

روزانه 7 تن گوشت مرغ در قروه مصرف می‌شود

به گزارش خبرنگار ایانا از کردستان، عبدالله عبدالملکی، اظهار داشت: ۴۰ واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت حدود ۲۸۵ هزار قطعه در دوره در این شهرستان فعالیت دارد که با این وجود در صورت کمبود، گوشت موردنیاز از شهرهای دهگلان و کامیاران می‌شود.

وی در ادامه تصریح کرد: روزانه حدود 5.5 تن مرغ گرم برای بازار مصرف قروه تأمین می‌شود این در حالی است که طبق آمارهای موجود شهرستان قروه نیازمند ۷ تن گوشت مرغ گرم به صورت روزانه است و این کمبود از طریق واحدهای عرضه مرغ زنده در ناحیه منفصل شهری قلعه و خرده‌فروشی‌ها تأمین می‌شود.

وی با اشاره به اینکه شهرستان قروه کشتارگاه مرغ ندارد، اذعان کرد: جهاد کشاوری مرغ مورد نیاز قروه را از بازار داخلی استان تأمین می‌کند و در صورت کمبود از سایر شهرهای کشور خریداری می‌کند.

به گفته وی، ۵ واحد پروتئینی عرضه گوشت مرغ به صورت عمده‌فروشی در بازار قروه مجوز فعالیت دارند.

عبدالملکی نحوه قیمت‌گذاری و نرخ‌گذاری گوشت مرغ گرم و...را وظیفه اداره صمت در این شهرستان دانست و افزود: جهاد کشاورزی به اندازه کافی مرغ مورد نیاز بازار مصرف قروه را تأمین می‌کند و توزیع و قیمت‌گذاری آن بر عهده اداره صمت است، بر همین اساس قیمت هر کیلوگرم گوشت مرغ گرم در واحدهای مرغداری ۱۸ هزار تومان و در بازار مصرف حدود ۲۸ هزار تومان است.

علت کمبود مرغ گرم در بازار قروه، افزایش تقاضا در روزهای پایانی هفته است، همچنین به دلیل افزایش قیمت گوشت قرمز، مصرف کنندگان رغبت بیشتری برای خرید گوشت مرغ دارند و این شرایط کمبود مرغ گرم و افزایش آن را در برخی روزها به همراه داشته است.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید